Bonzai krizine giren genç, sağlık ekiplerini görünce koşarak uzaklaştı

Bonzai krizine giren genç, sağlık ekiplerini görünce koşarak uzaklaştı

Beyoğlu'nda bonzai krizine girerek bayılan gence ilk müdahaleyi yaşlı bir kadın yaptı. Birkaç dakika sonra yan sokakta elinde bonzaiyle görülen genç, sağlık ekibini görünce kaçtı.

Beyoğlu'nda bonzai içtiği belirtilen bir genç için mahalleli seferber oldu. Bir kadın, hiç tanımadığı gencin elini yüzünü yıkayıp öğütlerde bulundu. Ancak yan sokakta yeniden elinde bonzaiyle görüntülenen ve sendeleyen genç, sağlık ekiplerini görünce koşarak kaçtı.

KRİZE GİREREK TİTREMEYE BAŞLADI

Çatma Mescit Mahallesi  Yunus Kaptan Sokak'ta bonzai olarak bilinen uyuşturucu maddeden içen 25 yaşlarındaki genç, krize girerek titremeye başladı. Gencin bu durumunu gören ve önce hasta olduğunu sanan mahalleden bir kadın evinden getirdiği suyu gence içirdi. Gencin kendine gelmesi için yüzünü ve elini de yıkayan kadın "Yazık delikanlılarımızı böyle perişan ediyorlar. O kadar da güzel çocuk. İlk kez görüyorum. Ben hiç dayanamam en tehlikeli yer de olsa yardım için atarım kendimi" diye konuştu.

ELİNDEKİ BONZAİYLE SENDELEYEREK YÜRÜDÜ

Kadının ilgisi ve yardımlarıyla kendine gelen genç, ayağa kalkarak sokaktan ayrıldı. Birkaç dakika sonra hemen yan sokakta yine elinde bonzai ile sendeleyerek yürüyen genci, gören çevredekiler yardım için seferber oldu.

KOŞARAK UZAKLAŞTI

Çevredekilerin yardım için çağırdığı sağlık ekipleri beklenirken bir anda ayağa kalkan genç koşarak uzaklaştı.