Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Maç tahminleri

552 Akhisar – Alanya (ÜST, 1.50): Akhisar son haftalarda Olcan Adın liderliğinde gollü galibiyetler alıyor. Alanya ise Vagner Love’ı gol kralı yapmak istiyor. % 99’luk banko! Sistem kuponlarında 3,5 üst bahsi de alınmalıdır.

434 Arsenal – Everton (VAR, 1.50): İngiltere Premier Ligi gol krallığı yarışında Harry Kane bir hayli öne geçse de takipçileri Alexis Sanchez ile Lukaku mucize peşinde koşacaktır. Bu çekişme, Everton’un defansçı hocası Koemann’a rağmen VAR bahsini garanti kılıyor. Kane:26, Lukaku:24 ve Sanchez: 23 goldeler…

567 Man UTD – Tottenham (2, 1.85): Aslında böyle bir maç yok; bu bir düello eşleşmesi. Manchester üç gün sonra Ajax ile Avrupa Ligi finaline çıkacak ve Crystal Palace karşısına rotasyonlu çıkacak. Tottenham ise küme düşmüş Hull deplasmanına gidiyor. Tottenham daha çok gol atar demiş oluyoruz. Düello sevmeyenler, defansçı Big Sam’in takımı Palace’ın, United karşısında yenilmezliğine de oynayabilirler. Zira Benteke ve Zaha skor üretecek, yenilmeyeceklerdir.

277 Beşiktaş – Sevilla (2, 1.75): Sevilla sahasında küme düşmüş Osasuna’yı gol şov ile uğurlarsa Beşiktaş’ı düelloda sollayacaktır. Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynuyor. Beşiktaş’ın tek farklı galip gelmesi de sistem kuponlarına alınabilir.

455 Atletico Madrid – A. Bilbao (0-2 açık): Bilbao ligde beşinciliği hedefliyor, bu maçtan puan almalı. Ev sahibi her şeyi bitirdi; Godin, Filipe Luis, Gimenez cezalı, Juan Fran yeni iyileşti – oynatılmaz. Bilbao’da mühim eksik yok. Alaves deplasmanı gibi çok kaçırmazlarsa puanı kaparlar. Banko kuponlarda VAR oynanmalıdır.

450 Liverpool – Man City (1, 1.75): Yine düello eşleşmesi. Liverpool, Middlesbrough önünde Sturridge katkısıyla çok gol bulur. City, Watford deplasmanına gidiyor. Watford’un hocası İtalyan…

437 Hull City – Tottenham (H2, 2.30): Tottenham, küme düşmüş Hull karşısında Harry Kane gol kralı olarak Altın Ayakkabı alsın diye kasabilir. Bu da farkı getirecektir.

376 Mirandes – Valladolid (2, 1.85): Valla Valladolid iyi takım. Play-off sıralaması kapmak için son sıradaki Mirandes’i yenerler diye umut ediyorum. Ev sahibinin 5 gol atan forveti cezalı. Ama ev sahibinin resmi olarak küme düşmediğini hatırlatırım…

553 Gençlerbirliği – Fenerbahçe (VAR, 1.40): Serdar Gürler bir sürpriz yapıp bu maçta oynayacak olsa ev sahibinin yenilmezliğine oynanırdı ama şu haliyle bu maçta karşılıklı golden başkasına oynanmaz. Ev sahibi bir şekilde Aydın Karabulut’un içinde olduğu bir pozisyonla muhakkak skor üretir. Cimbom cuma akşamı kazanmış ise Fener de atar bir şekil.

Önceki ve Sonraki Yazılar