Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Maç tahminleri

Aykut Kocaman sakat olan Giuliano yerine Alper’i oynatacakmış; Valbuena çıldırmış.
Trabzon’da tüm biletler tükendi, beklenti büyük.
Aslında iç sahadaki son yedi maçın beşinde yenilen ve iki beraberlik alabilen Trabzon’un Fener endişesi olduğu açık ama başlarında Rıza Hoca var. Önceki takımlarında Fener’e uyguladığı ilk devre presini bu maçta da uygulatırsa ilk yarı 1 tahmini gerçekleşir. Böylesi bir durumda ikinci yarı Valbuena ve Soldado riskini(!) alacaktır Aykut. Yüksek oran için ilk yarı 1 maç sonu beraberlik bahsi alınabilir: 12.00 oranlı.
Giriş paragrafında arz ettiğim nedenlerden dolayı Trabzon-Fener maçında karşılıklı golü de garanti görmekteyim: 1,40. Bir diğer banko “karşılıklı gol VAR” seçeneği, Göztepe-Kayseri maçında alınmalıdır. Göztepe şu ana dek iç sahada tüm maçlarında gol buldu. Kayseri takımı ise harika bir kadroya sahip. Güray, William, Deniz Türüç, Mendes birlikte oynatılırsa bu zor deplasmanda kazanabilirler bile. Sistem kuponlarında Kayseri, 0 ve 2 açık alınmalıdır.
İki tane karşılıklı gol önerdim, banko kupon için. Ama biliyorsunuz en az üç maçı bir araya getirmek lazım bu koyun diyarında. Biliyorsunuz Karabü düşmeyi kabullendi ve 11 topçusunu yolladı.
Başakşehir deplasmanına gidiyorlar: 1,15.
Akhisar yeni stadının açılış maçında Antalyaspor’u ağırlıyor. ÜST beklentisi öne çıksa da ben ev sahibi galibiyetini de mümkün görüyorum zira 10 maçtır kazanamayan Okan Buruk geçen maçın ikinci yarısında yaptığı hücum karakterli üç değişikliğin işe yaradığını ifade etti. Onlardan ikisini bile 11’e alsa Antalya’yı yenecektir. Antalya’da Nasri gitti, Maicon sakat deniliyor. Eto’o belirsiz.
Sivasspor bir Real Madridli’yi daha transfer etti: Robinho..! Bu hafta Malatya deplasmanının ikinci yarısında süre alacaktır ama takımı kurtaramaz.
Malatya en azından ilk yarıyı önde kapatacaktır.
Sivasspor orta sahasında iyi performans gösteren Ukraynalı Rybalka’nın cezalı olduğunu da hatırlatırım, 1 gol ve 3 asisti var.
Çakma Ronaldo ve kontracı hoca Zidane’ın Real Madrid ile düştüğü hallere şaşırmayan biri olsam da bu hafta hem de Valencia deplasmanında kazanmalarını bekliyorum. 2013’ten beri orada kazanamıyorlar fe’kât ev sahibinin iki stoperi cezalı. Real, Valencia’nın beş puan gerisinde ve bir maç da eksiği var. Oran 1,45 açıklanmış; mantıklı buluyorsanız yukarıda bahsettiğim banko kupona ekleyebilirsiniz. Valencia-Real kapışmasına ilişkin +7 gol beklentim de var ama iddaa yönetimi cimriliğini burada da sergiliyor ve eskiden 20 oran verdikleri bu bahse artık 7 oran veriyorlar. 

Önceki ve Sonraki Yazılar