2017'de bu skandallar konuşuldu!

2017'de bu skandallar konuşuldu!

2017 yılı, magazin basını için oldukça yoğun geçti.

MURAT BOZ VE ESER YENENLER'İN KAÇAMAĞI 

Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu. Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez eşlik etti. Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi. Ekip eğlenceye, Yenenler'in Levazım’daki villasında verdikleri partiyle devam etti. Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Yenenler'in evinde geçirdi. Bu olaydan sonra Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldı. Ancak çift bir süre sonra barıştı.
 

ECE ERKEN'İN FLÖRTÜ EVLİ ÇIKTI 

2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Erken, New York Havalimanı'nda işadamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi. Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucudan açıklama geldi. Erken, "Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı" dedi. Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım, "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.Bu açıklamadan sonra Ece Erken büyük bir şok yaşadığını söylerek şunları dile getirdi: Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam. Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi. Ancak ikili bir süre sonra yine beraber görüntülendi ve ilişkilerini sürdürme kararı aldı.

VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİ 

Sunucu Vatan Şaşmaz, eski mankenlerden Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker'in daha sonra intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre, yaklaşık 1 aydır otelde kalan Filiz Aker, saat 18.00 sıralarında 10’uncu kattaki odasına çıktı. Ailesiyle yemek programı olan Aker’in yakınları, eski mankene ulaşamayınca otel görevlilerine bilgi verildi. Odaya çıkan görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine bir süre sonra içeriye giren otel personeli kapıyı açtı. İki kişiyi kanlar içerisinde giren çalışanlar, polise ve sağlık ekiplerini bilgi verdi. Sağlık ekipleri yerde yatan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ve 54 yaşındaki Filiz Aker’in öldüğünü belirledi.

MURAT BAŞOĞLU SKANDALI 

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın, Bodrum'daki skandal görüntüleri magazin tarihine damga vurdu. Görüntülerin ardından, hakkında dava açılan Murat Başoğlu ifadesinde, “Kadının adı Olga’ydı. Plajda ayaküstü tanışıp seviştik” dedi. Yeğeni de, kadının kendisi olduğunu reddetti. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı ise ifadesinde: “Görüntülere bakar bakmaz teknedeki kadının karım olduğunu anladım. Yıkıldım. O kadın, Olga falan değil. Burcu’nun ta kendisi! Ahlaksız ve reziller.” dedi ve ardından boşanma davası açtı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlattı. Hande Bermek bu olaydan sonra Murat Başoğlu'ndan boşandı. Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

EŞİNİ SELİN İMER İLE ALDATAN MUSTAFA CECELİ 

Şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan bir hafta sonra Selin İmer'le evleneceklerini açıkladı. Boşanmadan önce Selin İmer ile birlikteliği ortaya çıkan şarkıcıya, kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ceceli ve İmer, 11 Temmuz'da aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN-UMUT EVİRGEN 

6 yıl önce evlenen ve bu evlilikten ikiz çocukları olan Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, boşandı. Tuba Büyüküsütün boşanmanın ardından Umut Evirgen ile görüntülendi. virgen’in korumaları durumu fark eder etmez Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak’ın içinde olduğu aracı kovalamaya başladı. Baltalimanı’nda aracın önünü kesen korumalar silah göstererek muhabirin fotoğraf makinesini gasp etti. Tüm çabasına rağmen makinesini geri alamayan Bayrak, olay sonrası Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek Evirgen ve korumalarından şikâyetçi oldu. 22 Haziran'da tutuklanan Evirgen ve iki koruması hakkında 15'er yıl hapis istemiyle iddianeme düzenlenmişti.

Duruşmada savunma yapan Evirgen'in avukatı Nail Gönenli, "Olayda müvekkillerin kameranın mülkiyetini kendilerine geçirme kastı veye amacı yok, tamamen fotoğrafların istenmesi durumu. Bu nedenle yağma suçunun kanunda belirtilen unsurları oluşmamıştır. Ayrıca şikayetçiler de şikayetinden vazgeçti. İddia edilen silah ne görüntülerde ne de başka bir yerde bulunamadı. Müvekkillerimin tahliyesini talep ediyorum" dedi. Daha sonra söz alan duruşma savcısı da sanıkların tahliyesini istedi. Kısa bir aranın ardından duruşmayı başlatan mahkeme sanıkların tahliyesine karar verdi. Ünlü işletmeci tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Daha sonra ise Büyüküstün sevgilisine tanık oldu ve şikayetin geri çekilmesi üzerine Evirgen beraat oldu.

EBRU ŞALLI'NIN EVLİ SEVGİLİSİ 

Ebru Şallı, 2017'de zor bir yıl geçirdi. Önce Arda Turan ile yazışmaları sosyal medya düştü, ardından da 'çıplak fotoğraf skandalı' yaşadı. Son olarak ise, sevgilisi Uğur Akkuş'un evli olduğu ortaya çıktı. Eş Gonca Akkuş hamile olduğunu ve bu olaydan sonra çocuğunu aldırdığını açıkladı. Çıkan haberlerden sonra Uğur Akkuş, Ebru Şallı’yla ortak bir basın açıklaması yaptı. Akkuş, Şallı’yla 3 aydır görüştüklerini, evliliğinin ise 3 yıl önce sona erdiğini öne sürdü: “Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını ümit ediyoruz.”

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bu açıklamasından sonra, Gonca Akkuş, 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu: Benim arabamla, benim paramla, benim şoförümle alışverişe çıkıyor. * Benim için 'akli dengesi bozuk' demişler, istedikleri devlet hastanesine gidip istedikleri raporu alabilirim. Kıskançlık yüzünden beni darp etmişti. Bu zina olayı ortaya çıkınca dava açtım. Bu olayda asıl suçlu olan benim eşimdir. Bana çıkıp 'Ben aşık oldum Gonca' deseydi, 'tamam' derdim. 3 yıldır süren bir boşanma davası yok. Bir yıl önce dava açtım. 3 yıllık bir boşanma davası varsa neden çocuk yapalım. Ben çocuk aldırdım.

* Eşim bana bir gün Whatsaap'tan 'Ebru Şallı'nın, fotoğrafları çıkmış' dedi. Sonra internete baktım, bulamadım. Eşim bana fotoğrafları gönderdi. 'Bu o değildir' dedim. 'Hayır o sezaryen izi var' dedi. Eşim bana fotoğrafları gönderdiğinde henüz medyaya düşmemişti. Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar eşime atılmış olabilir. Ebru Şallı ile tanıştıktan sonra bana üçüncü çocuk için ısrar etmeye başladı. Yaptık ve oldu. Sonra bu olay patladı ve ben çocuğu aldırdım.

ITIR ESEN'İN TACI ALINDI 

Miss Turkey 2017 Yarışmasında birinci seçilen Itır Esen'in tacı, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşım nedeniyle geri alındı. Miss Turkey basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre; "Miss Turkey World" kraliçesi seçilen Itır Esen'in Twitter üzerinden 15 Temmuz şehitleriyle ilgili yaptığı bir paylaşımın incelemeye alındığı kaydedildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu, kuruluş amacı Türkiye'yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan yarışmanın organizasyonunun böyle bir paylaşımı kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Sandıkçıoğlu, bu paylaşımı nedeniyle Itır Esen'in tacının geri alındığını bildirdi. Esen'in tacının alınmasının ardından jüri puanlamasına göre ikinci olan Aslı Sümen birinci, puan sıralamasında üçüncü olan Pınar Tartan ikinci, dördüncü sırada olan Yasemin Çoklar ise üçüncü oldu.

GÜLBEN ERGEN İLE ERHAN ÇELİK'İN BOŞANMASI 

Gülben Ergen ile Erhan Çelik iki yıl süren evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirmişti. Gülben Ergen, evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırdıktan sonra eski eşi Erhan Çelik ile ilgili olarak İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Mahkeme 4 Ekim tarihinde, Erhan Çelik'in, Gülben Ergen'e "şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeşi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması", Ergen'in "konutuna, bulunduğu yerlere, işyerine, çocuklarına, çocuklarının bulunduğu yerlere ve okullara '50 metreden fazla yaklaşmaması' için uyarılmasına" karar vermişti. Gülben Ergen'in Erhan Çelik hakkında aldırdığı tedbir kararının ardından sunucu Erhan Çelik de karşı atağa geçti. Erhan Çelik'in avukatı, İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulunarak Gülben Ergen hakkında tedbir kararı aldırdı. Buna göre Gülben Ergen, Erhan Çelik'in evine ve işyerine 50 metreden fazla yaklaşamayacak. Ayrıca Ergen, Erhan Çelik'e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Ayrıca şiddete uğramamış olsa bile Çelik'in yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşamayacak.

İhlalin devamı halinde ise her tekrarda bu sürenin 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezasına dönüştürülebileceğine de vurgu yapmıştı. Ayrıca mahkeme, Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine de karar vermişti. Ayrıca Ergen, Erhan Çelik'e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. Ayrıca şiddete uğramamış olsa bile Çelik'in yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına ilişkin haller saklı kalmak üzere çocuklarına yaklaşamayacak. Mahkeme Gülben Ergen hakkındaki tedbirin 3 ay süreyle uygulanmasına karar verirken, tedbir kararına aykırı hareket etmesi halinde ise 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis cezası verilmesine hükmetmişti. Erhan Çelik, Ergen'in tedbir kararı aldırmasından sonra Instagram hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Birlikte olduğumuz süre içerisinde kendi evladımdan ayırmadığım hatta bana baba diyen çocukları sözde korumak adına karar aldırmış. Neymiş? Çocuklarına zarar verebilirmişim! Allah neden ıslah etmiyor bunu bilmiyorum ama mutlaka bir nedeni vardır. İki buçuk yılı evli 5 yıl oturduğum sitede hala pek çok görüştüğüm komşum ve dostum var. Geçenlerde yine yakın bir dostumu görmek için gittiğim sitede aracının sileceğine bir kartpostal bıraktım. Doğum günümde bana verdiği, üzerinde evlatlarımızın, benim ve kendisinin adının yazılı olduğu...

Hani Sabah Gazetesi manşet yaptı ya, o haberdeki kartpostalın aynısı. Ancak biliyorsunuz; o kartpostalda evliyken gayrı ahlaki ilişki yaşadığı, kendisi de evli olan Tolga Duğles ve kızının adı yazılıydı. Meğer aynı günlerde aynı kart postalı evli sevgilisine de onun ve kızının adını yazarak vermiş. Bu kartpostalı aracının sileceğine bırakmamdan hareketle şimdi çocuklarının can güvenliği yok diye mahkemeye başvurmuş. Üstüne üstlük bunu yaşadığı gayri ahlaki ilişkiyi sansürleyerek bir kez bile haber yapmayan yazı yazdığı grubu haber yaptırmış. Meğer evine de saldırılmış, kırılmış, dökülmüş. Sözde ev ve aracına yapılan saldırı kamera kayıtlarıyla mevcutmuş ve bunu yapanı biliyormuş. Doğrudur, hem evde hem de sitenin her noktasında kameralar var. Bunu bağlı bulunduğu gruba haber yaptıran ama ne evine ne de arabasına saldırı görüntülerini ortaya çıkarmayan, yayınlatmayan kişi bu ülkenin görebileceği en büyük iftiracıdır.

İş yargıda deyip insanları aptal yerine koyamazsınız. Madem hem ev hem de aracınıza saldırı görüntüleri var; laf kalabalığı, anneyim, çocuklarım demez bunu yapanı ifşa edersiniz. Ama amaç başka. Kafa bulandırma, hedef saptırma. Evliyken, evli biriyle ilişki yaşayıp bunun delilleri ile ortaya çıkması üzerine algıyı önce yıllardır husumeti olan kadınlara, ardından arabasında ne zaman yapıldığı belli olmayan çiziklerden yola çıkarak "arabam bıçaklandı" gibi abartılı durumlara getiriyor. Ev ve aracına saldırı kamera görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir. Vesselam..."

MEHMET ALİ ERBİL-ŞARKICI NEVİN İLİŞKİSİ 

Mehmet Ali Erbil, ağustos ayında Nişantaşı'ndaki bir otelin çıkışında şarkıcı Nevin ile görüntülenmişti. Bir ay sonra, Nevin ve Erbil hakkındaki bir iddia gündeme ortaya atıldı. Nevin'in hamile olduğu öne sürüldü ve şarkıcı bu haberleri doğruladı. Nevin, Mehmet Ali Erbil'in baskısı yüzünden çocuğu aldırdığını söyledi. Şarkıcı, Erbil'in sözlerini şöyle açıkladı: "Hamile olduğumu 30 Ağustos’ta öğrendim. Şu an 6.5 haftalık hamileyim. Mehmet Ali çocuğu doğurmamı istemiyor. ‘Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler’ diyor."

Nevin'in bu açıklamalarından sonra Mehmet Ali Erbil de suskunluğunu bozdu. Erbil, "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım sevgiden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı." dedi.

Ama olay daha da büyüdü ve Nevin bu açıklamalardan sonra bir kez daha konuştu: "Onu Allah’a havale ettim. 30 Ağustos’ta hamile kaldığımı öğrendim. Onu aradım, test sonucunu gönderdim. ‘Ben hastayım çocuk sakat doğar’ gibi laflar etti. ‘Ben senden en ufak bir şey istemiyorum sadece ismini ver’ dedim. Hastaneye abisi Mustafa Erbil ve bir arkadaşı geldi. Çantama da 5 bin dolar atmışlar.”

İBRAHİM KUTLUAY-EDWINA SPONZA İLİŞKİSİ 

Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldıttığını söyleyerek boşanma davası açmıştı. Taraflar bu iddiaları reddetse de aldatma iddiasının fotoğrafı sosyal medyaya düştü. Kutluay ve Şener arasındaki boşanma davası sürüyor.

NUR YERLİTAŞ'IN CANLI YAYIN KAZASI 

Instagram'da yaptığı canlı yayın sırasında "Ne yapayım Allah Allah, şehitler mehitler yeter!" demesi, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oldu. Ünlüler camiasından birçok arkadaşı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı Nur Yerlitaş'ı.