500 sanatçı, 5 vapur

500 sanatçı, 5 vapur

Yenikapı’da düzenlenen demokrasi ve şehitler mitingine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. 500'e yakın sanatçının 5 tekne ile Yenikapı'ya gelmesi büyük ilgi gördü.

 Mitinge katılan ünlü isimlerin arasında Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel de vardı.  Miting ile ilgili düşüncelerini paylaşan Korel şunları söyledi;



Hep söylediğimiz gibi biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum.
TATLISES: DARBE GECESİ ‘HİÇBİR ŞEY OLMAZ’ DEDİM
Tekneyle Yenikapı’ya giden ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses de şöyle konuştu:
15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler “markete git yiyecek içecek al” dediler. “Ne alakası var” dedim.
Her şey Allah’ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah’tan başka kimseden korkmaz.
Türk bayrağı bizim yorganımız.


 ORHAN GENCEBAY: BU BİR RÜYA GİBİ
Orhan Gencebay, “Tüm Türkiye’nin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bUgün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum” dedi.




Kenan İmirzalıoğlu mitinge eşi Sinem Kobal ile katıldı



Kıvanç Tatlıtuğ elinde Türk Bayrağı ile miting alanına yürürken Hürriyet Yazarı Sibel Arna tarafından böyle görüntülendi.