58 defa estetik oldu!

58 defa estetik oldu!

'Barbie'nin sevgilisi 'Ken'e benzemek için yapmadığı şey kalmayan Rodrigo Alves, hayalinde ki görüntüye kavuşmak için şimdiye kadar 58 estetik ameliyat geçiren 33 yaşındaki 'Human Ken Doll' lakaplı Rodrigo Alves, bir burun ameliyatı daha olursa burnu çürüyüp, düşecek!

Doktorlar 12 ay içinde üç burun genişletme ameliyatı geçiren Alves''e komplikasyonlara sebep olan enfeksiyon kaptığını ve çok zarar gördükleri için her hangi bir estetik ameliyat yapması durumunda deri dokularının kısa sürede öleceklerini ve bununda burnunun zamanla çürüyüp, düşeceği uyarısında bulundu. Bunu öğrenen Alves''in yüzündeki şok ifadesi böyle görüntülendi.Hayalinde ki görüntüye kavuşmak için şimdiye kadar 58 estetik ameliyat geçiren 33 yaşındaki 'Human Ken Doll' lakaplı Rodrigo Alves, bir burun ameliyatı daha olursa burnu çürüyüp, düşecek! 

Doktorlarının söylediğine göre 42 farklı operasyon geçiren burun artık tamamen plastik maddeye dönüştüğü ve vücudunun bu durumu kabul etmediği sebebiyle, Alves'in tedavisi oldukça zor.Hayalinde ki görüntüye kavuşmak için şimdiye kadar 58 estetik ameliyat geçiren 33 yaşındaki 'Human Ken Doll' lakaplı Rodrigo Alves, bir burun ameliyatı daha olursa burnu çürüyüp, düşecek!

Doktorlar 12 ay içinde üç burun genişletme ameliyatı geçiren Alves''e komplikasyonlara sebep olan enfeksiyon kaptığını ve çok zarar gördükleri için her hangi bir estetik ameliyat yapması durumunda deri dokularının kısa sürede öleceklerini ve bununda burnunun zamanla çürüyüp, düşeceği uyarısında bulundu.Hayalinde ki görüntüye kavuşmak için şimdiye kadar 58 estetik ameliyat geçiren 33 yaşındaki 'Human Ken Doll' lakaplı Rodrigo Alves, bir burun ameliyatı daha olursa burnu çürüyüp, düşecek! 

Hayalinde ki görüntüye kavuşmak için şimdiye kadar 58 estetik ameliyat geçiren 33 yaşındaki 'Human Ken Doll' lakaplı Rodrigo Alves, bir burun ameliyatı daha olursa burnu çürüyüp, düşecek!