Acun Ilıcalı’dan yeni sürprizler! Survivor’a yeni yarışmacılar geliyor!

Acun Ilıcalı’dan yeni sürprizler! Survivor’a yeni yarışmacılar geliyor!

Survivor'da ilk ada konseyi yapıldı. Konseyde neler konuşuldu? Hangi sürpriz isim takım değiştirecek? sorusunun cevabı merak ediliyor. Acun Ilıcalı Survivor 2018'de yaşanacak ilkleri açıkladı. Bu sene ilk kez sonradan yeni yarışmacılar gelecek. Gönüllüler hangi kadın yarışmacının diğer takıma geçmesini istiyor? İşte Survivor'da ada konseyinde yaşananlar...

Survivor’da bu sene gerilim erken başladı. İlk ada konseyinde Gönüllüler’den bir kişi All Star takımına geçecek sebebi ise yarışmanın başında gerginliğin önlenmesi için Hakan Hatipoğlu’nun All Star’dan Gönüllüler takımına geçmiş olması. Peki Gönüllüler’den kim All Star takımına geçti? Konseyde neler konuşuldu? İşte Survivor’da yaşanan son gelişmeler…

KONSEYDE NELER KONUŞULDU?

Acun: “Kalabalık bir konsey birazdan gönüllü bir bayan All Star takımın geçecek. Oylamadan önce sahadaki gerilim ile ilgili konuşalım istiyorum.”

Hakan: “Gerilim olması normal. Saygı çervesinde oldukça sorun yok. Gittikçe güçleniyoruz. İnşallah bu sene şampiyon bu takımdan çıkar.”

Nihat: “Acun abi Hegel’in güzel bir sözü var ‘Fikirlerin olduğu yerde gerginlik vardır.’ Tevazudan asla ödün vermemek lazım. Başından beri son derece saygılı oldum. Eğer karşılıklı hadlerimizi bilirsek güzel bir Survivor olacak. Bu işin uzamasını istemem.”

Acun: “Gerilim çok erken başladı. Bu sene yeni gelişmeler var. Cumali ilk günden olayların içinde kendini buldun.”

Cumali: “Bizim orada insanları ayırmak için el kol hareketi olur. Ama beni uyardılar ama bundan sonra yapmam.”

SURVİVOR’DA İLK

Acun: “Bu sene sadece bir kez dokunulmazlık oyunu olacak. Önce ada konseyi yapılacak oradan bir aday çıkacak sonra bireysel dokunulmazlık olacak. Üç aday bulacağız bu üç adaydan birincisini siz, ikincisini bireysel dokunulmazlık kazanan, üçüncüsünü haftanın en iyi performans sergileyen söyleyecek. En iyiler oyununu iki kez oynayacaksınız. Bu sene ilk kez Survivor’un yakın döneminde iki takıma da iki yeni yarışmacı daha gelecek. İlk kez olacak. Amaç kız erkek dengesizliğini gidermek. Oy sıralaması yer almadığı için dışardan gelen oylama ile ilgili bilgi veremeyecek. Ciddi bir sakatlanma olursa yeni bir yarışmacı gelmeyecek. Gönüllüler takımından kim All Star takımına geçecek?”

Ardından oylamaya geçildi.

KİM DİĞER TAKIMA GEÇTİ?

Yarışmacılar Gamze’nin parkurlarda başarılı bir performans sergilemediğini ve adaya uygun olmadığı, yorgun göründüğünü düşündüklerini söylediler. Gamze daha önce bir filmde Survivor’a katılmıştı.Ardından film gerçek olmuş ve yarışmaya katılmıştı.

Ecem’in ismi ise adada en çok konuşulanlar arasındaydı.

Gamze:6 Ecem: 7

Ecem All Star takımına geçen isim oldu.

Ecem “Ben saygı duyuyorum. Gönüllüler takımı için savaşmaya gelmiştim artık All Star için savaşacağım. Kırgınlığım yok.” dedi ve yeni takımına geçti.