Ajda Pekkan'a İngiltere'den sürpriz teklif

Ajda Pekkan'a İngiltere'den sürpriz teklif

The Sun, Süperstar’ın kebapla genç kaldığını yazdı. Londra’daki bir Türk işletmeci de restoranın tanıtımı için sanatçıya 15 bin sterlinlik teklif yaptı.

Takvim'in haberine göre; Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla Türkiye'nin yanı sıra yabancı basında da gündem olan Ajda Pekkan sayesinde kebabın dünya çapındaki popülaritesi arttı.  Kusursuz fiziğini gözler önüne seren fotoğrafı The Sun, Daily Star ve Daily Mirror gibi İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinde manşetlere taşınan Süperstar'ın her gün kebap yiyerek genç kaldığı yazıldı.

Londra'daki bir Türk işletmeci de bu haberi fırsata çevirip 71 yaşındaki sanatçıyla irtibata geçti. Dünyanın en pahalı şiş kebabını müşterileriyle buluşturan Türk işletmeci Önder Şahan, Canary Wharf semtindeki restoranının tanıtımı için Ajda Pekkan'a 'kebap gibi bir teklifte' bulundu. Bir porsiyon kebabı 925 sterline yani yaklaşık 4 bin 750 TL'ye sunan Şahan, restoranının tanıtımlarında yer alması için de iddiaya göre Süperstar'a 15 bin sterlin (yaklaşık 77 bin TL) teklif etti.

Bu tarz reklam çalışmalarında yer almayı tercih etmeyen sanatçının Türkiye'nin dünya çapındaki tanıtımı ve prestiji söz konusu olduğu için teklife sıcak baktığı öğrenildi. Süperstar, bu sayede hem Önder Şahan'ın sahibi olduğu mekanın lezzetli kebapların tadına bakacak hem de Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayacak. Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle İngiltere'nin ünlü gazetesi The Sun'da manşet olan Ajda Pekkan için "71 yaşındaki sanatçının gençlik sırrı her gün yediği kebap" diye yazdı. Dailymail'den sonra The Sun başta olmak üzere pek çok ülkede süperstar manşet oldu.  İsviçre, Romanya, Yunanistan, Vietnam ve Makedonya gibi ülkelerdeki gazeteler Pekkan'ı haberleştirdi. Ünlü sanatçının yaşına göre (71) genç göstermesi yabancı magazin basınını bir süredir meşgul ediyor.