Ajda Pekkan konserinin biletleri 1 ay önceden tükendi

Ajda Pekkan konserinin biletleri 1 ay önceden tükendi

Güzelliği ve fit vücudu ile yıllara meydan okuyan sanatçı Ajda Pekkan 23 Ağustos Salı günü Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne almaya hazırlanıyor. Süper Star’ın konser biletleri sevenleri tarafından kısa sürede tüketildi. Ajda Pekkan’ın konser biletleri 1 ay öncesinden tükendi. 70 Yaşındaki Diva’nın hayranları konsere yoğun ilgi dolayısı ile ellerini çabuk tutarak biletlerini önceden temin etti.

 Süperstar’ın konserinin biletleri tüm kategorilerde, merdiven biletleri de dâhil olmak üzere tamamı satıldı. Süper Star konserine yoğun ilgi Ajda Pekkan’ı bir hayli mutlu etti. 23 Ağustos’ta Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne almaya hazırlanan Ajda Pekkan’ın konser biletleri 1 ay öncesinden tükendi.




 Bu yoğun ilgi karşısında bir hayli mutlu olan sanatçı,  hafızalara kazınan bir konser vermek için şimdiden yoğun bir çalışma temposu içine girdi. Her Konseri olay olan Ajda Pekkan iddialı kıyafetleri ile izleyenleri büyülüyor, dillere destan şarkıları ile kulakların pasını siliyordu!



 Peki yine iddiasını konuşturmak için çalışmalara başlayan Süper Star Ajda Pekkan, bu konserinde nasıl bir kıyafet giymeyi tercih edecek? Ajda Pekkan’ın sahne kostümü hangi modacının imzasını taşıyacak? Sürprizler sır gibi saklanıyor.