AKP'li belediyeden Demet Akalın'a hediye

AKP'li belediyeden Demet Akalın'a hediye

Türkiye'nin tanınmış sanatçılarından Demet Akalın'a, kısa bir süre önce Suriyeli sığınmacılara ilişkin tartışma konusu olan ifadelerine rağmen, Karamürsel'de katıldığı bir etkinliğin ardından AK Partili Belediye Başanı İsmail Yıldırım tarafından hediye takdim edildi.

Sanatçı Demet Akalın, Kocaeli'ye bağlı AK Partili Karamürsel Belediyesi'nin '4 Temmuz Karamürsel Kurtuluş Etkinliklerinin 96. Yılı' başlığıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Karamürsel'de bir konser verdi.

OdaTV'nin haberine göre ünlü sanatçı, tepki çeken ifadelerinin üzerinden henüz iki gün geçmiş olmasına rağmen, verdiği konserin ardından kendisine AKP'li Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından Karamürsel sepeti ve Karamürsel Kadırgası maketinin olduğu bir tablo hediye edildi.

Demet Akalın'ın Türkiye'de bulunan Suriyeli sığınmacılarla ilgili "#SuriyelilerEvineDönsün kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. Hırsızlık gasp bıçaklama haberlerinden bıktı!" ifadelerini kullandığı tweeti,  başta AK Partililer olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekmişti.