Amerikalı ünlü isim Türk bayrağını öptü

Amerikalı ünlü isim Türk bayrağını öptü

Imagine Dragons'un solisti Dan Reynolds, İstanbul'da önce Türk bayrağını sonra da yeri öptü

Imagine Dragons'un solisti Day Reynolds, sahneye çıkar çıkmaz önce Türk bayrağını, daha sonra da binlerce hayranının önünde eğilerek yeri öptü.

İstanbul Blue Night kapsamında, BKM organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen Imagine Dragons konseri, uzun yıllar hafızlardan silinmeyecek muhteşem bir performansa sahne oldu. 

Amerikalı ünlü isim Türk bayrağını öptü

Türkiye'de ilk kez konser veren Imagine Dragons’un solisti Dan Reynolds, konserine başlamadan önce binlerce hayranının önünde önce Türk bayrağını, ardından da yeri öptü. Reynolds, “İlk kez Türkiye’ye geliyorum ama bunun son olacağını sanmıyorum, muhteşem bir ülke, muhteşem bir şehir burası. İnanılmaz bir kültüre, şahane lezzetlere sahipsiniz. Sizi ve enerjinizi kalpten hissediyorum” dedi.

Amerikalı ünlü isim Türk bayrağını öptü

HAYRANLARI TÜM ŞARKILARI BİR AĞIZDAN SÖYLEDİ

Las Vegas çıkışlı olan ve rock müziğe getirdikleri yenilikçi tarzla kısa bir sürede tüm dünyada tanınan ABD'nin bağımsız  indie/alternative rock grubu Imagine Dragons, dünya Turnesi EVOLVE kapsamında verdiği konserde hayranlarının kendilerine eşlik ettiği 18 şarkı seslendirdi. 

Halit Ergenç ve Şebnem Bozoklu'nun da izlediği konser için Imagine Dragons'un hayranları sabah 8'den itibaren KüçükÇiftlik Park'ın kapısında beklemeye başladı. Oceans of Noise ve The Vaccines'ın konserlerinden sonra sahneye çıkan Imagine Dragons, 2.5 saat boyunca hayranlarına coşturdu.

Amerikalı ünlü isim Türk bayrağını öptü