Angelina Jolie çekime 11 saat kala filmden çekildi

Angelina Jolie çekime 11 saat kala filmden çekildi

Angelina Jolie, başrolü olduğu filmden ayrıldı. Filmin çekimlerine 11 saat kalmıştı.

Angelina Jolie başrolünde yer alacağı ‘Peter Pan’ ve ‘Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu edinen ‘Come Away’ isimli filmden, çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı.

Ntv’nin aktardığı habere göre; 43 yaşındaki oyuncunun, David Oyelowo ile birlikte başrolde yer alacağı fimin çekimlerine geçen pazartesi başlanacaktı. Filmde, Alice ve Peter Pan iki kardeş, Angelina Jolie ve David Oyelowo da, onların anne ve babası olarak seyirci karşısına çıkacaktı. İddiaya göre, Jolie çekim öncesi yapımcıları arayıp projeden çekildiğini söyledi. Angelina Jolie, bu hareketiyle filmin geleceğiyle ilgili akıllarda soru işaretlerine neden olurken, oyuncunun rolüne dönüp dönmeyeceği ya da filme yeni bir başrol bulunup bulunmayacağı ise bilinmiyor.

Daily Mail’e konuşan bir kaynak, “Aylar öncesinden anlaşmalar tamamlandı ve her şey hazırlandı. Şimdi neler olduğunu kimse bilmiyor” dedi. Angelina Jolie cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, aynı kaynağa göre yapımcılar Jolie’yi filme dönmesi için ikna etmeye çalışacak.

KARARINDAN HEMEN ÖNCE BRAD PITT’İ SUÇLADI

Projeden çekilme kararı, Jolie’nin 54 yaşındaki oyuncu Brad Pitt’i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamasının hemen ardından gelmesi dikkat çekti. İkilinin arasındaki, Eylül 2016’da açılan boşanma ve velayet davası sürerken, Jolie’nin avukatları, mahkemede Pitt’in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para aktarmadığını ileri sürdü. Mahkemenin, Pitt’i, çocukları için ödeme yapmaya zorlamasını talep etti. Brad Pitt’e yakın kaynaklar ise ünlü aktörün her zaman anlaşmaya uygun davrandığını ileri sürdü. Mahkeme belgelerine göre boşanma bu yılın sonunda gerçekleşmiş olacak.