Annesi gibi beyin tümörüne yakalandı!

Annesi gibi beyin tümörüne yakalandı!

Yakalandığı beyin tümörü yüzünden kariyerine uzun bir süre ara veren ünlü sunucunun annesi de beyin tümörü yüzünden tedavi görüyor.

ABD'de yayın yapan E! kanalının en ünlü sunucularından biri olan aynı zamanda oyuncu olarak da tanınan 39 yaşındaki Maria Menounos, beyin tümörüne yakalandığını ve geçirdiği operasyonun ardından iyileşmek için dinlenmeye çekileceğini açıkladı.

Geçtiğimiz Haziran ayının ilk haftasında 7 saat süren bir operasyonla beynindeki tümör alınan Menounos tam olarak iyileşinceye kadar da mesleğine dönmeyeceğini açıkladı.

Maria Menounos, beyin tümörü yüzünden tedavi gören annesinin bakımıyla ilgilenirken kendisinde de yolunda gitmeyen bazı gelişmeler olduğunu fark etti. Tecrübeli bir sunucu olduğu halde konuşmakta güçlük çektiğini ve prompterdaki yazıları okuyamadığını fark eden Menounos, hemen doktoruna durumu anlattı.

Yapılan tetkikler sonucunda Menounos'un beyninde golf topu büyüklüğünde bir tümör tespit edildi. Güzel sunucunun beynindeki tümor 7 saat süren bir operasyonla alındı.

Son zamanlarda kendisinin de annesi gibi beyin tümörüne yakalanmış olabileceğini hissettiğini söyleyen Menounos, doktoru teşhisi bildirdiğinde hiç ağlamadığını tam tersine güldüğünü söyledi.

Menunos "Bu gerçeküstü, çılgın bir durun. İnanılmaz! Annem beyin tümörü tedavisi görüyor ve şimdi bende de bir tane var" diye düşündüğünü söylüyor.

Menounos'un beynindeki tümörün tedavi edilebilir türden olduğu tekrarlama olasılığının ise sadece yüzde 6 olduğu belirtildi.

Instagram sayfasında annesiyle birlikte çekilen bir pozunu paylaşan Maria Menounos seyircilerine ve hayranlarına destekleri ve duaları için teşekkür etti. Menounos "Annemi dualarınızdan çıkarmayın lütfen" notunu yazdı.

Çok yakın bir arkadaşı Menounos'un ekran kariyerine dönmeyi düşünmediğini bunun yerine hayatına odaklanacağını söyledi.

Aynı arkadaşı Menounos'un bir süredir nişanlı olduğu Kevin Undergaro ile evlenmeye hazırlandığını de belirtti. 

Sözcüsü ise Menounos'un sağlık durumunu iyice değerlendirip tam olarak iyileştikten sonra özel projeler için kariyerine dönebileceğini belirtti.

Menounos bir süredir beyin tümörü tedavisi gören annesinin bakımıyla da ilgileniyor.