Arda Öziri'nin vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı

Arda Öziri'nin vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı

Oyuncu Arda Öziri dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini alan dostları yasa boğuldu.

Dün sabaha karşı TEM otoyolunda motosikletiyle trafik kazası geçiren oyuncu Arda Öziri hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı. Acı haberi alan sevenleri yasa boğuldu.

Bir arkadaşıyla Şampiyonlar Ligi finalini izledikten sonra eve gitmek için yola çıkan Arda Öziri motosikletiyle kaza geçirdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Öziri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. YARIN TÖREN DÜZENLENECEK Öziri, için salı günü 09.00’da İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tören düzenlenecek. Daha sonra Alsancak Hocazade Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı’na defnedilecek.

Ünlü isimler şokta Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve aynı zaman da sınıf arkadaşı olan Engin Altan Düzyatan, Arda Öziri'nin vefat haberinden sonra yıkıldı. Düzyatan, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: Canim kardeşim, sınıf arkadaşım, dostum, Arda Öziri’yi kaybettik, çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

Timur Acar

Nasıl yazacağını bilemiyor insan. Canımız, arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik... Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.. mekanın cennet olsun kardeşim..

Rıza KocaoğluCanımız, kardeşimiz, sınıf arkadaşımız Arda Öziri’yi kaybettik. Çok üzgünüm mekanın cennet olsun kardeşim seni çok özleyeceğiz.

Gonca Vuslateri

Arda Öziri.... Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum)

Gözde Kansu

Arda Öziri...kaybettik seni hayat ne fenasın!! Bin sabır ailene, kabullenemedikçe bizlere! Çok üzgünüm çok!!

Kaan Urgancıoğlu

Mekanın cennet olsun, güzel hatırlayacağım..

Celal AlSen

ne güzel adamdı be kardeşim. Ne kadar çok sevenin ardından hayırla yâd edenin var… Senin gibi adamı geç bulduk ama erken kaybettik... Mekanın cennet olsun reis

Büşra Pekin

Çok kıymetli okul arkadaşımız Arda Öziri'yi kaybettik. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin..