'Aşık değilim ama evlenmek istiyorum'

'Aşık değilim ama evlenmek istiyorum'

Türkücü İbrahim Tatlıses, bir röportajla konuk olduğu Seda Sayan'ın programı aracılığıyla 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yıldız'a seslendi.

Sosyal medya hesabından sık sık kızı Elif’le birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ve onun üzerine titrediğini her fırsatta dile getiren İbrahim Tatlıses, katıldığı Seda Sayan’ın programı aracılığıyla kızının annesi Ayşegül Yıldız’a evlilik teklifinde bulundu. 12 yıl birlikte olduğu Ayşegül Yıldız’la tedavi gördüğü hastanede 2011 yılında hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses sadece iki yıl sonra Kasım 2013’te bu evliliği anlaşmalı olarak bitirmişti.

YILLAR SONRA GELEN TEKLİF

İbrahim Tatlıses boşanma olayının üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen Seda Sayan’ın programına verdiği röportaj üzerinden sürpriz bir teklifte bulundu. Tatlıses, “Kızım Elif’in annesi Ayşegül Yıldız’a evlenme teklifim olacak. Ayşegül’e aşık değilim, ama kızımın annesiyle evlenmek istiyorum” dedi. Ünlü türkücü böylelikle ‘Aşık değilim ama evlenmek istiyorum’ diyerek gelmiş geçmiş en garip evlilik tekliflerinden birine de imza atmış oldu.