Astrolog Dinçer Güner'den, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için analiz

Astrolog Dinçer Güner'den, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için analiz

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanma anının astroloji analizini yaptı.

Ünlü astrolog yazar Dinçer Güner, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığının açıklanma anının astroloji analizini yaptı.

Güner bir astroloji haritası yayınlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı serüveninin nasıl seyredebileceğini yazacağım sizlere. Elbette diğer adayların açıklanma anları ve haritaları da böylesi zamanlarda önem kazanmakta. Ama ilk resmi açıklama şuan bu aday.

Hemen küçük bir not: twitterdan paylaştığım ilk harita 20:04 haritası, yanlış harita imiş. Bu gördüğünüz 20:54 haritası ve doğru harita. 

Adaylığın açıklandığı anda Terazi burcu yükselmekte. Yükselen her zaman en önemli noktadır, çünkü her şeyin başladığı andır ve motivasyondur.

Terazi burcu yükseldiği için, birleştirici, ılımlı, dengeli, nazik, kararsız, diplomatik bir durumu tasvir eder bize. Demek ki bu süreci bu motivasyon ile sürdüreceğine işaret etmekte. 12 Derece Terazi burcu yükselmekte, bu derecede tabit isimli sabit bir yıldız var.

 

"BAŞARI VAAD EDEN BİR YILDIZ VAR"

Bu yıldız kralların tacı demektir ve başarı vaad eden bir yıldızdır. 

Yükselen burcun yönetici gezegeni olan Venüs ise haritada zarar gördüğü Koç burcunda ve 7. Evde yer almakta. Neden yükselen burca bakıyoruz, çünkü haritanın rotasının nereye doğru gideceğini anlamak için.

7. Ev olması; iş birlikleri, ortaklıklar, anlaşmaları temsil eden bir tarafta duruyor Venüs. Venüs’ün Koç burcunda zararda olması aslında şu; Venüs her zaman güzel, hoş, tatlı, ılıman, mutluluk verici ve yumuşak durumları anlatır ama Koç burcu öyle değildir.

Daha sert, bencil, yaramaz, iş birlikçi bir yapısı yoktur. İster istemez Kemal Bey’in kurduğu bir ortaklık sistemi belli ki sürekli kaynayan bir kazan olacak. Çünkü o alanda hem diplomatik olup hem liderlik etmek, istediklerini yaptırmak, hem kibar olup hem de sert olmak

hiç kolay bir durum değil. İşte tam olarak problemi tamda bu noktada yaşayabilecek hatta yaşıyordur da. Güzel tarafı Venüs; Mars’tan 60 derecelik sekstil dediğimiz yumuşatıcı bir açı alıyor 9. Evden. Bu da medyadan, iletişimde, yayıncılardan alabileceği desteğe işaret etmekte.

Mars en nihayetinde İkizler burcunda. Kuracağı dil ile de ortamı yumuşatmaya müsait olduğuna işaret etmekte. Venüs’ün hemen yanında şans noktası yer almakta. Şans noktası ise en önemli astrolojik işaretlerden biridir, çünkü kesintisiz destek ve şansa işaret eder.

"MASA İLE DİDİŞECEKLER FAKAT ORTA YOL BULUNACAK"

Evet  şans noktası da 7. Evde. Evet masa ile zaman zaman didişecekler belli ki ama günün sonunda orta yol bulunabilecek. 

Yükselen ve yöneticisini bitirdikten sonra bir diğer önemli adım ise Güneş elbette haritada. Güneş gördüğünüz gibi yaratıcı, sezgisel, empatik, hayalperest balık burcunda yer almakta ve haritanın 5. Evinde duruyor. Güneş haritanın odak noktasını, sahneyi, enerjinin merkezini anlatır bize. 5. Ev astrolojide iyicil evlerden biridir. Kişinin sahnesini gençler, çocuklar, sanatçılar, yatırımlar olabileceğine işaret etmekte.

Şimdi burada şöyle bir durum var, bu güneş; Dolunay Güneş’i. Çünkü yarın başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay Güneş’i olduğundan; dolunaylar bir şeyleri tamamlamak, süreci tamamlamak, sonuna gelmek anlamına gelmektedir.

Bu yüzden aslında adayın açıklanması ve belirsizliğin ortadan kalkması ve aday açıklanma sürecinin sonuna gelindiğine de işaret etmekte. Bu yüzden bu dolunay negatif bir yerden çalışmaz bu haritada. Bir de başak dolunayı olması; hizmet etmeye, köle gibi çalışmaya, memur gibi olmaya işaret eder. Güneş’in Achernar isimli sabit bir yıldızla kavuşuyor. Bu yıldız Jüpiter etkili bir yıldızdır ve anlamı; kamu görevinde başarı, hayır sever olmak, dini konularda başarı vaad eden bir yıldızdır.

Güneş’in Uranüs ile sekstil dediğimiz 60 derecelik güzel bir açısı var Boğa burcundan. Bu da yenilikçi olmak, heyecan verici yenilikler denemek, özgürlük ve yaratıcılıkla ilgilidir. Farklı ve sıradışı metodlarla hedefine doğru gitmeyi anlatır.

"KELİME VE İFADELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR"

Güneş’in haritada ikizler burcundaki Mars ile sert bir kontağı var. Bu da özellikle hukuksal konularda ortaya çıkabilecek sorunlara işaret etmekte. Önüne yasal bir takım zorluklar çıkabilir bu süreç içinde. Engel değil sadece zorluk olarak görmek ve okumak gerek.

Ama bu yasal zorluklar kişide ciddi öfke uyandırabilir ya da yasal konular kişinin kurduğu iletişim, ağzından çıkan bir söz, bir kelime ile ilgilide olabilir. Bu süreçte kelimelere, ifadelere dikkat etmesi gerekir kişinin.

Bir diğer adım ise AY’ı incelemek olmalı. Ki bu haritada AY çok önemli bir yere sahip çünkü başarıyı ve zirveyi temsil eden haritanın tepe noktası (MC)’nin yöneticisi konumunda duruyor ve 11. Evde. Ay başak burcunda; hizmet vermek, hesap yapmak, mükemmele ulaşma gayreti ama bazen de detayların içinde boğulup kalmaya işaret edebilir. 11. Ev özel bir evdir çünkü bu ev büyük şans evlerinden biridir ve hayallerin gerçekleşmesine işaret eder. Hayallere giden yolda çok çalışmaya işaret edebilir.

"YEDİĞİNE İÇTİĞİNE DİKKAT ETMESİ GEREKİR"

Bunun yanı sıra 11. Ev STK’lar, meclis, hazine gibi konulara işaret etmekte. Ay böyle haritalarda halkı da temsil edebilir bu arada, ama duygusal destek aldığımız alandır bir diğer anlamı. Ay’ın Uranüs ile üçgen dediğimiz bir açısı var 8. Evdeki. Bu da değişim ve dönüşüm demek. Toplumda, mecliste, sivil toplum kuruluşlarında meydana gelebilecek değişimlerinde işareti bu. Ay haritada Thuban isimli bir sabit yıldızla ile birlikte. Bu yıldız daha çok denizcilikle ilgili bir yıldız olmakla beraaber, halkın sevgisini ve desteğini kazanmak demektir.

Yalnız bir dolunay süreci olduğundan Başak- Balık aksı bu süreçte sağlığına çok dikkat etmesi gerekir, beslenme düzeni, bağışıklığı, yedikleri içtiklerine... Bu aks hastalıklarla ilgili bir akstır ve bedeni yorar.  özellikle yediği- içtiği dikkat. 

Bu harita başarı vaadi çok yüksek bir harita. Hadi bakalım yolu açık olsun diyelim....”