Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı yıllar sonra bu hale geldi

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı yıllar sonra bu hale geldi

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun son hali herkesi şaşırttı.

Bir dönem Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlardan Avrupa Yakası'nda 'Yaprak' karakterine can veren ünlü oyuncu Hale Caneroğlu'nun son hali görenleri şaşırttı.

658a9ab3ae364f0af19544e0.webp

Gülse Birsel’in kaleminden çıkan ve büyük beğeni toplayan sitcom dizisi Avrupa Yakası'nda Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu, yıllar sonraki haliyle gündeme bomba gibi düştü.

avrupa-yakasi-nin-yaprak-ini-goren-taniyamiyor-ikisinin-ayni-kisi-olduguna-inanamayacaksiniz-1200-524459.webp

Yediden yetmişe herkesin severek izlediği Avrupa Yakası, yayın tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen sosyal medyada sık sık gündeme geliyor.

s-7c20c1b9f5376daa4479f49db228154d811fdaea.webp

Dizide derginin moda editörü Yaprak olarak boy gösteren oyuncu Hale Caneroğlu'nun son hali ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun değişimi görenleri çok şaşırttı.

İşte yıllar sonra ortaya çıkan Hale Caneroğlu'nun son hali..

avrupa-yakasi-yaprak-hale-caneroglu-b0bm.webp

Ünlü oyuncu 2013 yılında Özgür Fidanoğlu ile nikah masasına oturdu ve bu evlilikten kızı Arya dünyaya geldi. Hale Caneroğlu, oyunculuğu bırakıp motivasyon konuşmacısı olarak hayatına devam ediyor. Albüm çıkaran Hale Caneroğlu; yazarlık, eğitmenlik, ve motivasyon konuşmacılığı yapıyor.

avrupa-yakasi-yaprak-hale-caneroglu-4cey.webp

Hale Caneroğlu, Avrupa Yakası'nın jenerik şarkısını da seslendirmesiyle ilgi çekmişti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hale Caneroğlu, son haliyle sık sık gündeme geliyor.

HALE CANEROĞLU KİMDİR?

18 Aralık 1974 Almanya doğumlu Hale Caneroğlu, Avrupa Yakası dizisi sonrası konuk olduğu Geniş Aile dizisinin ardından oyunculuğu bıraktı. Oyunculuğu bırakan Hale Caneroğlu kariyerine konuşmacı, yazar ve eğitmen olarak devam ediyor. Galatasaray Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü mezunu olan Hale Caneroğlu ABD'de tiyatro ve sahne eğitimi almıştır.