'Babasının ceketini giymiş kahve içmeye gidiyor'

'Babasının ceketini giymiş kahve içmeye gidiyor'

Elysée Sarayı’nda dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve Fransa’nın yeni First Lady’si Brigitte Macron görüştü.

Daha önce Twitter’dan elçisi olduğu yardım kuruluşu için ülke liderlerinden maddi destek talep eden Rihanna, talebini bir de sözlü olarak aktarmak üzere Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Fransız First Lady Brigitte Macron'la görüştü.

Rihanna, Elysée Sarayı'nda ki görüşmenin ardından; ”İnanılmaz bir görüşme oldu. Çok misafirperver davrandılar. Genel olarak eğitim sorunu hakkında konuştuk.” dedi ve gelecek Eylül ayında bir görüşme daha yapıp, Ekim ayında da Afrika’da faaliyetlere başlamayı planladıklarını basın mensuplarına duyurdu.

Rihanna, 24 Haziran’da Twitter’daki hesabından, Cumhurbaşkanına, “Merhaba Emmanuel Macron, Fransa eğitim için bir fon ayıracak mı?” diye sormuştu.

Rihanna ne giyeceğini şaşırdı

Macron ile Rihanna’nın görüşmesi Fransız basınında ve sosyal medyada da geniş yer buldu.

First Lady Brigitte Macron tarafından karşılanan Rihanna’nın gri-siyah tonlarında kombini, Christian Dior marka olsa bile büyük beden ceket tercihi ve taktığı Dior retro çantası da sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Kullanıcılar Rihanna için “babasının ceketini giymiş” ”Sanki  Elysée Sarayı’na değil Châtelet meydanına kahve içmeye gidiyor.”yorumu yaptı.