Bahar Candan: Onlar reklam yaptı!

Bahar Candan: Onlar reklam yaptı!

"Murat Boz ve Eser Yenenler’le aramızda olan tek şey yaş farkı. Bence onlar reklam yaptılar" diyen Bahar Candan, ezik olmadığını söyledi.

İşte Benim Stilim programıyla ünlenen ve ilginç hareketleriyle sosyal medyanın gündemini işgal eden Bahar Candan, son olarak Eser Yenenler’in evindeki partiye katılmasıyla konuşulmuştu. O dönem Aslı Enver ile ayrılan Murat Boz’un, Candan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Yenenler ve Boz, ardından Candan’ın reklam yaptığını öne sürmüştü.

Hürriyet’e konuşan Candan, yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bilgili birisi olduğunu savunan Candan, “Lanse edildiği gibi şımarık bir çocuk değil, eğitimci bir ailenin, eğitimli kızıyım. Kimseye kötülük yapmam. Avukat olacağım. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim. Çok ünlü bir avukat olacağım. Babam hukuk okumuş, ablam hukuk eğitimi alıyor. Bu bizim için geleneksel. Avukatlık mesleği benim için çok kutsal ve ona zarar getirecek hiçbir şey yapmam. Beni yakından tanıyan insanlar IQ'mun yüksekliğinin farkındadır ve yetenekli olduğumu düşünüp bana güvenirler. Feminist bir aile hâkimi olacağım” dedi.

Fenomenlik küçük bir espri

“Adalet Bakanımızı tanıyor musunuz?” sorusuna “Ben değilim” cevabını veren Candan, fenomenliğiyle ilgili de “Fenomenlik, hayatımdaki küçük bir espri. Kaybettiğim zaman gülmeye başlayacağım. Gerçek bir avukat olduğumda da bir şekilde insanlara destek olacağım” açıklamasını yaptı.

Onlar reklam yaptı

Bugüne kadar sevgilisi olmadığını anlatan Candan, Yenenler’in evindeki partiyle ilgili iddialara da cevap verdi: Aramızda bir şey olmadı. Murat Boz ve Eser Yenenler'le aramızda olan tek şey yaş farkı. Bence onlar reklam yaptılar. Ben asla yalan söylemem.”