Bahar Candan ortalığı birbirine kattı

Bahar Candan ortalığı birbirine kattı

'İşte Benim Stilim' ile ünlenen Bahar Candan yarışmada eleme adayı olarak gösterilince çılgına döndü. Bahar, "Beni buraya çıkarttınız eler misiniz lütfen" diye çığlık çığlığa ağladı.

 

İşte Benim Stilim dün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Moda programında bu hafta final gününün konsepti 'Anneler Günü'ydü.

 Yarışmacılar her haftanın konseptine uygun olarak kombinledikleri kıyafetleri ile puan alıyor.Eleme potasına giren Bahar Candan ismini duyunca çılgına döndü. Jüriye 'Beni buraya çıkarıyorsanız eler misiniz?' deyip ağlamaya başladı.

 İşte Benim Stilim'de elenen isim Bahar Candan oldu.Bahar Candan elendiğini duyunca; 'Yani siz değil ben kendimi eliyorum' dedi. Kemal Doğulu da; 'Biz seni zaten önceden elemiştik' diye yanıt verdi. İşte Benim Stilim'de elenen bir diğer isim ise Vefa Alizade oldu.


BAHAR CANDAN KİMDİR?


Akademisyen bir babanın kızı olan Bahar Candan, 17 Şubat 1988'de dünyaya gözlerini açtı. Kameralarla tanışması ise ilk kez iki yıl önce oldu. İşte Benim Stilim ile duyuran Bahar Candan, ‘All Star’ adlı yarışmaya katılan ablası Nihal Candan sayesinde ekrana çıktı.  


Sıra dışı kişiliğiyle ve görüntüsüyle dikkat çekti. Genellikle diğer yarışmacılarla iyi geçinemeyen Bahar Candan, yarışmayı ikinci olarak bitirince aldığı dereceyi beğenmeyerek stüdyoyu terk etmişti.