Birce Akalay o iddialara ateş püskürdü

Birce Akalay o iddialara ateş püskürdü

Birce Akalay, geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Sarp Levendoğlu'nun Instagram'da takip ettiği ve yaptığı paylaşımı beğendiği yönünde çıkan haberlere ateş püskürdü.

Akalay, eski eşinin Instagram'da paylaştığı fotoğrafı beğendiği iddiasıyla gündeme geldi. Çıkan iddialara çok kızan ünlü oyuncu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada haberleri yalanladıBirce Akalay’ın saniyelik hatası!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı karakterine hayat veren Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 3 yıllık evliliklerini 2017 yılının başında bitirmişti. Ancak çift hakkında magazin medyasında tekrar bir araya geleceklerine yönelik çeşitli iddialar dolaşmıştı. Bu iddiaların hiçbiri doğru çıkmadı. Çiftin ayrılmasına sebep olan isim isim ise Derya Şensoy olarak gösterilmişti. Şensoy ile Sarp Levendoğlu’nun gizli kaçamağının evliliğin bitmesine sebep olduğu iddiaları vardı.

Şimdi ise Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu yeniden gündeme düştü…

Sebep ise Birce Akalay, eski eşi Sarp Levendoğlu’nun paylaşımını yanlışlıkla beğenmesiydi.Eski eşini gizli gizli takip eden Akalay, beğenisini hemen geri aldı.Takvim’in haberine göre Sarp Levendoğlu ile 2 buçuk yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl bitiren Birce Akalay’dan şaşırtan hamle… Kendisini Derya Şensoy ile aldattığı iddia edilen Levendoğlu’yla boşanan Akalay, önceki gün eski eşinin instagram’daki paylaşımını beğendi.Ünlü oyuncu, beğeniyi saniyeler içinde geri alsa da takipçilerine yakalandı. Aralık 2017’de de eski eşinin bir paylaşımını beğenip yine geri adım atan Akalay’ın aşkı Can Tunalı’yla arasının bozuk olması “Bu bir tesadüf mü?” dedirtti.Akalay’ın eski eşinin paylaşımını beğenmesi üzerine gözler Derya Şensoy’a çevrildi.