Cem Lokmanhekim hayatını kaybetti

Cem Lokmanhekim hayatını kaybetti

Ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü.

Ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim iki senedir tedavi görüyordu. Ünlü tasarımcı, bugün hastalığa yenik düşerek 49 yaşında hayatını kaybetti. Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter’in, Firdevs’in, Peyker’in kullandığı takılara imzasını atan Lokmanhekim, dünyaca ünlü yıldızlara da takı tasarlamıştı.

ÜNLÜ İSİMLERİ YAKIN DOSTUYDU

Tasarladığı takıların kazandığı başarılar onun genç yaşlardan itibaren pek çok ünlüyle birlikte dostluk kurmasını sağladı. Sosyal medya hesabından milli bayramlarda yaptığı paylaşımlar ve Atatürk fotoğrafları onun ne kadar vatansever ve Atatürk hayranı bir isim olduğunu da ortaya koyuyordu. Lokmanhekim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ünlü isimlerle çekilmiş karelerine de yer veriyordu. İşte onlardan birkaçı…

TÜLİN ŞAHİN YAKIN DOSTUNUN ARDINDAN YAZDI…

Nikah şahidi olarak katıldığı düğünden dönüşte yakın arkadaşının vefat haberini alan Tülin Şahin şunları yazdı: “Arkadaşlarımın düğününden eve gelip bir başka arkadaşımın vefat haberini almak. Her veda erken tabii… Ama Cem Lokmanhekim bu çok erken oldu. Sektörde hepimizle ayrı ayrı anıların var, herkeste yerin ayrıdır, her zaman hakkında herkes güzel konuşur, iyiliklerin, melek gibi olman… Her daim güler yüzün, kahkahaların, çekimlerde herkese yaydığın pozitif enerjilerin hepimizin aklında ve kalbinde olacak. Seni çok özleyeceğiz. Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum… Allah rahmet eylesin.”

CEM LOKMANHEKİM KİMDİR?

1968'de Mersin'de doğdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Çocukluğundan beri takı tasarlayan Lokmanhekim, mezun olduktan sonra tasarım işini profesyonel boyuta taşıdı ve koleksiyonlar yapmaya başladı. 2009 yılından beri tasarımları İstanbul Modern'de satılan Lokmanhekim'in Nişantaşı'nda bir butiği vardı. Cem Lokmanhekim 20 Ağustos 2017’de hayatını kaybetti.