Deniz Çakır'dan sokak hayvanları isyanı: "Önce benden başlayın"

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları isyanı: "Önce benden başlayın"

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, sokak hayvanlarının uyutulması ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Çakır, "Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız ilk önce benden başlayın" dedi.

Oyuncu Deniz Çakır, Hülya Avşar'ın Youtube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu.

ekran-goruntusu-2024-04-28-223036.png

Programda her rolü oynayacağını belirten Ankaralı oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Her şeyi oynarım ama sadece kötü bir olayı mesela bir tecavüz olayında o tecavüz romantize edilirse tabii ki oynamam. Kötü bir eylem sonuçta. Öpüşmenin olmadığı ekranlarda silahların bu kadar havada uçuşması ve bunun bir rol model gibi gösterilmesi değil demek istediğim."

ekran-goruntusu-2024-04-28-223157.png

"BUNDAN DAHA AYIP BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Hülya Avşar'ın "Dizilerde her şeyin gösterilmesi gerekli midir? Yoksa hiç dünyadan bir haber mi insanların hayata devam etmesi gerekir?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Gündüz kuşağı programlarında konuşulan şeylerden daha az pornografik pavyonda çalışan bir kadının dans etmesi. Gündüz kuşağındaki bir programda yayınlanan çocuğun muhtardan mı, ondan mı, bundan mı, bundan daha ayıp bir şey olabilir mi? Çocuktan bahsediyoruz."

ekran-goruntusu-2024-04-28-225309.png

"BUNUN YAPILDIĞI BİR YERDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Deniz Çakır'ın sokak hayvanlarına ilişkin yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oldu.

Çakır sokak hayvanlarına dair, "Sokak hayvanlarını uyutmayı düşünüyorsanız önce benden başlayın. Ben bunun yapıldığı bir yerde yaşamak istemiyorum, ilk beni uyutun. Bir çocukla sokaktaki kedinin hiçbir farkı yok. Bu cümlenin bir insan ağzı tarafından şuursuzca kurulmasına şaşkınlıkla içindeyim" dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-28-225250.png

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimi olan “Kadın İsterse” dizisinde, Alev rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

ekran-goruntusu-2024-04-28-225246.png

Daha sonra “Yaprak Dökümü” dizisindeki Ferhunde karakteriyle başarılı bir oyunculuk sergiledi ve oldukça ses getirdi. Oyuncu, rol aldığı diziler dışında seslendirme çalışmaları yaptı ve sinema filmlerinde oynadı. 2015-2018 yılları arasında başlayan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı yapımda rol alan Deniz Çakır, son olarak 2019 yılında “Vurgun” adlı dizide Reyhan karakterine hayat verdi.