Deniz Seki, yeniden yargılanmak için başvuru yaptığını açıkladı

Deniz Seki, yeniden yargılanmak için başvuru yaptığını açıkladı

Uyuşturucu satmak ve kullanmak suçlamasıyla ceza alan ve 3 buçuk yıl boyunca cezaevinde kalan Deniz Seki, kendisine kumpas kurulduğunu iddia etti ve yeniden yargılanmak için talepte bulunduğunu açıkladı.

Şarkıcı Deniz Seki, FETÖ mağduru olduğunu ve kendisine kumpas kurulduğunu ileri sürdü. Habertürk’e konuşan şarkıcı, “Beni yargılayanların çoğu ya kaçak ya hapiste. Yeniden yargılanma için talepte bulundum. Bir gün kumpas mağdurlarından sayılacağım. İtibarımı kurtaracağım. Bunun için sonuna kadar savaşacağım” dedi.

Şarkıcı şöyle konuştu: “Uyuşturucu temin ve tedarik eden Deniz Seki” diye anılıyor olmak beni çok kırıyor. Bana “Torbacı” bile dediler. Bu konuyla ilgili yeniden yargılanmak ve gerçekten beraat etmek istiyorum. Adalet Bakanlığı’na yeniden yargılanmak üzere bir talepte bulunduk. İnsanlar sadece yargılıyor, bilmiyorlar. Ben neyi, kime, nasıl temin edebilirim bana lütfen açıklasınlar. Bir gün kumpas mağdurlarından sayılacağımı düşünüyorum. Yıllar sonra itibarımı kurtaracağım ve bunun için sonuna kadar savaşacağım. Benim için bu mesele artık şeref, namus meselesi. Tekrar tekrar bunları konuşmak çok canımı acıtıyor. Bu konuyu tamamen kapatmak istiyorum. Sanatçı, “Neden günah keçisi seçildiğinizi düşünüyorsunuz?” sorusuna ise “Bana sahip çıkacak, arkamda duracak kimsem olmadığı için. Sanat dünyasındaki insanlara gözdağı vermek için böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum. Asıl bu işleri yapan insanların başına hiçbir şey gelmedi. Geçen yıllanma, şarkılarıma, verdiğim emeklere yazık edildi. Ben bu sınavdan alnımın akıyla çıktım ancak geçen 1192 günün hesabını kim verecek?” diye yanıt verdi.