Dertler derya... 'Yalımın mazotunu alamadığım, Paris'e gidip saç boyatamadığım günler oldu'

Dertler derya... 'Yalımın mazotunu alamadığım, Paris'e gidip saç boyatamadığım günler oldu'

Türk sinemasının 'Afrodit' lakaplı oyuncusu Banu Alkan, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Türk sinemasının 'Afrodit' lakaplı oyuncusu Banu Alkan, 'Hiç maddi sıkıntı çektiniz mi' sorusuna "Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu" yanıtını verdi.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan 61 yaşındaki Alkan, "Türk Sineması'nın starları olarak son nesiliz. Bizden sonra gelmedi. Ben hâlâ zirvedeyim" diye konuştu.

Alkan, "Hiç maddi sıkıntı çektiniz mi" sorusuna ise "Herkes zor zamanlar geçirir. Herkes gibi ben de ekonomik olarak zorlandım. Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu" yanıtı verdi.

Eski günleri özlemediğini söyleyen Alkan, "Ben çok güzel yaşıyorum. 80'li yıllarda saçımı boyatmak için yurt dışına, Paris'e gider gelirdim. Bütün gazeteler günlerce bunu yazardı. Hepsi seyircime saygımdan. Paris’e saçımı boyatmaya gidemediğim zamanlar da olmuştu. Allah bir daha yaşatmasın" dedi.

Alkan, “Amerikalı sevgilimle hiç görüşmedik, hep telefonla konuştuk. Kendisi Los Angeles’ta yaşıyordu. İstanbul’a gelmek istedi. Sevgilimle tokalaşmamak için ‘şehir dışındayım’ dedim. Ben Türkiye’nin en namuslu kadınıyım” ifadesini kullandı.