Dünyaca ünlü oyuncunun ölüm nedeni ortaya çıktı

Dünyaca ünlü oyuncunun ölüm nedeni ortaya çıktı

Bollywood oyuncusu Sridevi Kaapor, önceki gece kaldığı otel odasında hayatını kaybetmişti. Sridevi Kaapor'un ölüm nedeni ortaya çıktı.

Bollywood’un ikon isimlerinden biri olan Sridevi Kapoor’un ölümüyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Dubai’de kaldığı otel odasında ölü bulunan Kapoor’un küvette bilincini kaybettiği ve ardından boğularak hayatını kaybettiği bildirildi

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ SÖYLENMİŞTİ

Kapoor’un ölümünün ardından gelen ilk haberlerde ölüm nedeninin kalp krizi olduğu yönünde bir bilgi verilmişti. Dubai hükümeti ölüm sonrası incelemelerin tamamlandığını ve ünlü film yıldızının küvette boğularak öldüğü bilgisinin doğrulandığını duyurdu.

SRİDEVİ KAPOOR KİMDİR?

Sridevi, çocukluğunda oyunculuk kariyerine başlamış ve Bollywood filmlerinde başrollerde oynamaya başlamadan önce Güney Hindistan bölgesel filmlerinde oynamıştır. Kariyerinin ilk yıllarında Jeentendra ile 19 projede birlikte çalışmıştır. Oyuncunun yer aldığı önemli yapımlar arasında; Nagina, Mr. India, Chaalbaaz, Chandni ve Lamhe sayılabilir. Sridevi aynı zamanda “Asya Sinema ve Televizyon Akademisi” nin yönetim kurulu üyesiydi. Kendisi yaptığı çalışmalarıyla Padma Shri Ödülü sahibi olmuştur.

Sridevi, 2 Haziran 1996'da Boney Kapoor'la evlendi ve 2 kızı Jhanvi ve Khushi doğmuştur. Kızlarının adlarını kocasının filmlerinde yer alan karakterlerden seçerek koymuşlardır. Hint kadın oyuncu Sridevi geçirdiği kalp krizi sonucu 24 Şubat 2018'de Dubai'de 54 yaşında ölmüştür.