Emina Sandal'dan dikkat çeken paylaşım: Ne mutlu Türk'üm diyene!

Emina Sandal'dan dikkat çeken paylaşım: Ne mutlu Türk'üm diyene!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında, hakkında eşi Mustafa Sandal’dan ayrılacağı yönünde haberler yapılan Emina Sandal instahikaye kısmından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların pek çoğunu İngilizce olarak yapan ve Mustafa Sandal’la yaptığı evliliğinden dünyaya getirdiği çocukları Yavuz ve Yaman’la birlikte yabancı dilde konuştuğu videoları da paylaşan Emina Sandal bu defa küçük oğlu Yavuz’un vetosuyla karşılaştı.

“TÜRKÜM BEN”

Çocuklarının dünya vatandaşı olmaları adına farklı diller öğrenmeleri için gayret sarf eden Emina Sandal, oğullarıyla farklı diller konuşurken çektiği videoları zaman zaman hesabından paylaşıyor. Sandal bu defa da 5 yaşındaki oğlu Yavuz’la çekilmiş bir videosunu paylaştı. Oğluna, Türkçesi ‘İtalyanca biliyor musun?’ olan ‘Parli İtaliano?’ sorusunu yönelten Emina Sandal bu soruya hiç beklemediği bir şekilde; “Parli İtaliano, diye bir şey yok anne Türküm ben” yanıtını alınca ne yapacağını bilemiyor ve gülümsüyor. Sandal bu videoyu ‘Ne mutlu Türküm diyene!’ notuyla paylaştı.