Erbil: Ben baba parası yemem

Erbil: Ben baba parası yemem

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! HT Magazin’den Mehmet Çalışkan'a konuşan Erbil'den ilginç açıklamalar...

Ben baba parası yiyerek bol tatil yapan biri değilim. Böyle düşünen insanların içini rahatlatacaksa bu yıl sadece 5 gün tatil yapabildim. Şu an 21 yaşındayım, okuyorum ve tabii ki babamın parasıyla geziyorum. Bu durum da hayatım boyunca devam edecek değil. Hatta babam ‘Acelen ne, nasıl olsa çalışıp kendi paranı kazanacaksın’ diyor. Lütfen beni de diğer öğrenci kızlardan farklı görmeyin.

Oldum olası ünlü babayla ünlü annenin çocuğu olma durumuna odaklanmamaya çalıştım. Şöhretin şemsiyesi altında yaşamıyorum, geleceğimi ailemin sahip olduğu şöhretin avantajları üzerine planlamadım. Benim en çok duyduğum sözlerden biri ‘Hiç ünlü çocuğu gibi değilsin’dir. Benim dışımdaki olaylar sonucu bana ‘Sen ünlü çocuğusun’ fikri dikte ediliyor.

Böyle bir babayla böyle bir annenin çocuğu olunca onlarla aynı mesleği icra etmek kolay değil. Babam ve annemle kıyaslanacağım. Her ne kadar tiyatro eğitimi almış, sertifikalı balerin olsam da hocalarımın babama ve anneme ‘Bu kız yetenekli, kendisine güvensin ve bu yolda yürüsün’ dediğini bilsem de kendimi oyunculuktan uzak tutmaya çalıştım. Ne var ki olmadı.

İşe babamdan ve annemden bağımsız olarak girişeceğim. Babam bazen ‘Seni yapımcılarla, yönetmenlerle tanıştırayım’ diyor. Ben de ‘Tanıştırabilirsin ama onun dışında bir şey yapamazsın’ diyorum. Araya babam ve annem dahil kimseyi sokmayı düşünmüyorum. Bu konuda da son derece netim. Kendime asla ‘Torpilli’ dedirtmem.

Babam ‘Zaten çok güzelsin, bunu herkese göstermene bu kadar gerek yok’ diyor ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki herkes fotoğraflarını paylaşıyor. Paylaşan ben olduğum için fazlasıyla dikkat çekiyor.

Paylaştığım fotoğraflara çok mesaj geliyor. En çok da evlenme teklifi alıyorum. Evde kalmayacağıma emin olup gülüp geçiyorum.