Eski karısıyla barıştı: Lanet olsun ne muazzam şey

Eski karısıyla barıştı: Lanet olsun ne muazzam şey

Oyuncu Tolga Güleç sosyal medya hesabından Aralık ayında boşandığı eşi Yeliz Şar'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Geride bıraktığımız yılın son ayında sürpriz bir kararla evliliklerini bitiren Tolga Güleç ve Yeliz Şar çifti yaşanan ayrılığa rağmen dost kalacaklarını açıklamışlardı. Aradan geçen zaman içerisinde sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dost kalmayı başardıklarını gösteren ikiliden Tolga Güleç hesabından paylaştığı fotoğraf ve yazdığı satırlarla kafaları karıştırdı.

‘BU NASIL AYRILIK’ DEDİRTEN PAYLAŞIM

Tolga Güleç eski eşine sarılmış bir şekilde görüldüğü kareye düştüğü: “Lanet olsun, ne muazzam şey seni sevmek! Sen benim aşkım, sen benim kızım, sen benim yoldaşım, sen benim küçük annemsin. Canım, bir tanem, seni sevmeden önce dünyayı sevmesini bile bilmiyormuşum. Bu şehir güzelse senin yüzünden, bu elma tatlıysa senin yüzünden, bu insan akıllıysa senin yüzünden…” notuyla kafaları karıştırdı. İkilinin takipçileri de yapılan paylaşıma ‘O halde neden boşandınız?’ yorumları yapmaktan geri durmadı.