Eşref Kolçak oğlu gey olduğu için evlatlıktan reddetmiş!

Eşref Kolçak oğlu gey olduğu için evlatlıktan reddetmiş!

Yoğun bakımda olan Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak, diğer oğlunu gey olduğu için evlatlıktan reddetmiş...

Şu sıralar yoğun bakımda olan Harun Kolçak’ın bir kardeşi var. Ancak babası Eşref Kolçak, bu ismi cinsel tercihinden dolayı evlatlıktan reddetmiş. 1990’lı yılların sevilen şarkılarına imza atan ünlü sanatçı Harun Kolçak sevenlerini üzdü. Prostat kanseri nedeniyle ameliyat olan ve ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kapan Kolçak hastaneye kaldırıldı. Kolçak’ın durumunun ağır olduğu söyleniyor. Harun Kolçak aslında ünlü bir aileden geliyor.
EŞREF KOLÇAK’IN BİR OĞLU DAHA VARMIŞ
Vatan’da yer alan habere göre, ünlü sanatçı, Yeşilçam’ın usta ismi Eşref Kolçak’ın oğlu aynı zamanda… Eşref Kolçak’ın tek çocuğu Harun Kolçak olarak biliniyor ancak iddialar tam tersini söylüyor. Bu ünlü aile yıllar önce çarpıcı bir iddiayla gündeme geldi.

GEY OLDUĞU İÇİN REDDETTİ
İddiaya göre Eşref Kolçak gey olduğu için diğer oğlunu reddetti. Bahsi geçen isim de aslında ünlü biri… O da Harun Kolçak gibi 90’lı yıllarda ün yapmış şarkıcı Devran Çağlar…Çağlar açıklamalarda bulunmuş ve babası olduğu iddia ettiği Eşref Kolçak’ı suçlamıştı.
“ULAN BENİM GİBİ BİR ADAMIN OĞLU…”
Devran Çağlar, konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde ‘Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?’ diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim.

“BENİ HAYATINDAN ÇIKARTTI”
Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin