Evli müzisyen Faslı şarkıcı ile  yakalandı!

Evli müzisyen Faslı şarkıcı ile yakalandı!

Aranjör Erdem Kınay, adının aşk dedikodularına karıştığı Faslı şarkıcı Hind ile beraber Cihangir’de objektiflere takıldı.

Erdem Kınay, eylül ayında Taksim'deki bir mekanda düet çalışması yaptığı Faslı şarkıcı Hind ile samimi şekilde görüntülenince eşi Sinem Kınay evi terk etmişti. Uzun uğraşlar sonucu kendini eşine affettiren ünlü aranjör, önceki akşam yine Faslı güzelle objektiflere takıldı. Habertürk’ün haberine göre, Cihangir'deki bir mekanda yemek yiyen ikili, ağaçların arasında oturdu. Tanınmamak için şapka önlemi de alan 40 yaşındaki müzisyen Erdem Kınay, flaşlar patlayınca büyük şok yaşadı.

FOTOĞRAFLAR ÇIKMASIN DİYE UĞRAŞTI AMA OLMADI

Erdem Kınay, arkadaşlarını fotoğrafları sildirmeleri için muhabirlerin yanına gönderip mekândan ayrıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Erdem Kınay geçtiğimiz aylarda Taksim’de bulunan bir mekanda Faslı şarkıcı Hind ile görüntülenmişti.. Sarmaş dolaş eğlenen ikili çıkışta “Biz iş arkadaşıyız. Daha önce ‘Her Gece Kal’ şarkısında düet yaptık” dedi. Ancak bu açıklama Sinem Kınay‘ı ikna etmedi. Fotoğrafları gazetelerde gören Sinem Kınay kızları Tanem‘i alıp evi terk etmişti.

İKNA TURU

Erdem Kınay eşi Sinem Kınay‘ın yüklü bir tazminat isteyip boşanmasından korktuğu için Sinem Kınay‘a kendini affettirip tekrar barışmışlardı.