Game Of Thorones'da rol almıştı... Şimdi Türk yapımı...

Game Of Thorones'da rol almıştı... Şimdi Türk yapımı...

Sibel Kekilli, Almanya'da yayınlanan Tarot dizisinden ayrılınca gelen teklifleri değerlendirdi. Kekilli, Türk yapımı gerilim filminde oynamaya karar verdi.

Sibel Kekilli 7 yıldır rol aldığı Tarot dizisinden ayrıldı. Bu haberden sonra Sibel Kekilli'ye yeni teklifler yağmaya başladı.Hürriyet'in haberine göre; teklifler arasında Türk yapımı gerilim filmi bulunuyor. Öte yandan Posta.com.tr'nin edindiği bilgiye göre senaryoyu okuyan Sibel Kekilli teklifi kabul etti. Sibel Kekilli çekimlerine Eylül ayında başlayacak dizi için Türkiye'ye gelecek. Gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunda Ercan Kesal ve Berkay Ateş de var. (Berkay Ateş en son Anne dizisinde kötü adam Cengiz karakterini canlandırmıştı.) Sibel Kekilli son olarak 2006 yılında rol aldığı Eve Dönüş filminin çekimleri için Türkiye'de uzun süre kalmıştı. 

O filmle tanındı

Sibel Kekilli Türk asıllı yönetmen Fatih Akın'ın Duvara Karşı filminde baş rol oynamıştı. 2004'te gösterime giren film Sibel Kekilli'ye başarı ve şöhret getirmişti. Filmdeki açık sahneleri internete düşen, kendisine 'pornocu' diyenlere dava açmıştı Sibel Kekilli... Sibel Kekilli Game Of Thorones'da da rol almıştı.