Gülben Ergen’in arabası bıçaklandı

Gülben Ergen’in arabası bıçaklandı

Şarkıcı Gülben Ergen sosyal medya hesabından kendisine yapılan bir saldırıyı duyurdu.

Ünlü isimlerin fanatik hayranlarının zaman zaman şiddet eylemlerine başvurduklarına ve bu isimlere zarar verdiklerine tanıklık ediyoruz. Bu kötü olayı yaşayan son isimse bir süredir evli bir iş adamıyla ilişkisi olduğu yönünde haberlerle gündeme gelen Gülben Ergen oldu. Sadece bu haberlerle değil aynı zamanda Yeşim Salkım ve Seren Serengil üzerinde hakkında yapılan paylaşımlarla da konuşulan Gülben Ergen tüm bu yaşadıklarının ötesinde bir de fanatik hayran korkusu yaşadı. Sosyal medya hesabından günlerdir örgütlü ve aralıksız bir saldırı altında olduğunu söyleyen Gülben hesabından yaşadıklarını anlatan uzun bir paylaşımda bulundu. Ergen ayrıca paylaşımının son satırında ‘Örgütlü bir şekilde birleşerek suç işleyen’ ifadeleriyle adeta eski kocası Erhan Çelik ve Yeşim Salkım arasında olduğu iddia edilen ittifaka da göndermede bulundu. İşte Ergen’in o paylaşımı:

“Günlerdir örgütlü aralıksız bir saldırı altındayım… Hangi ara bir kadını evlat üzerinden acıtabilmek normalleşti bu kadar? Hangi ara sözlü saldırının ötesinde haneye girip araba bıçaklayacak kadar sevilir oldu şiddet? Ne kadar soğuk ve korkutucu bir durum olduğunu tahmin edebilirsiniz… İşimi özenle yapmaya devam ederek sustum ve bekledim. Yapan bulundu, bilirkişi tarafından kimliği tespit edildi; bunlar günler, geceler aldı…

Sağlıklı ve dürüst bir diyalog ortamı oluştuğunda benim de edecek bir iki kelamım olur elbet, gerek duyarsam konuşurum. Önce hukuk… Adaletin terazisi bir tartsın bakalım. Hukuken örgütlü bir şekilde, birleşerek suç işleyen herkese ‘Aile Mahkemesi” “Sulh Ceza Mahkemesi” “Savcılıklar” nezninde bu kişiler hakkında gereken kararlar alınmıştır. Alınmaya da devam edecektir.