Hadise'den çarpıcı Kadınlar Günü paylaşımı

Hadise'den çarpıcı Kadınlar Günü paylaşımı

Şarkısına çekilen klibin müstehcen bulunması sebebiyle yaş sınırı getirilen ve bu olay sonrasında tepkisini sert bir şekilde ortaya koyan Hadise'nin Kadınlar Günü'ne dair paylaşımının nasıl olacağı merakla bekleniyordu.

‘Sıfır Tolerans’ şarkısının klibi erotik bulunduğu için yaş sınırı getirilen Hadise’nin sosyal medya hesabından paylaştığı: “Ben klibime verilen ‘erotik' damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince ‘erotik' oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç ‘erotik' kategorisine girmiyor. Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorunda mıyım? HAYIR. “Erkektir yapar, kadındır susar” zihniyetine sonuna kadar karşı çıkıyorum! Maalesef ülkemizde kadın erkek ayrımı 2018 yılında bu kadar yoğun bir şekilde var ise, işimiz zor. Ama ben bir kadın olarak bunun için savaşmaya ve özgürce sanatımı yapmaya ve yaşamaya devam edeceğim” sözleriyle gündeme damga vurmuş ve kadınların sesi olmuştu.

NE DİYECEĞİ MERAK EDİLİYORDU

Türkiye’de başarılı bir müzik kariyeri yakalayan Hadise’nin geride bıraktığımız ocak ayında yaptığı bu çıkışların ardından ‘Kadınlar Günü’ gibi özel ve anlamlı bir günde nasıl bir paylaşım yapılacağı merak ediliyordu ki Hadise içinde bulunduğumuz perşembe gününde yapılan TBT akımına da uyarak yasaklı ‘Sıfır Tolerans’ klibinden bir fotoğraf paylaştı ve mesajlı bu fotoğrafın altına da “Kadına korkmak ve pes etmek yakışmaz” yazarak güçlü bir mesaj verdi.

Hadise'den çarpıcı Kadınlar Günü paylaşımı