Herkes o gecede buluştu!

Herkes o gecede buluştu!

BluTV’nin yeni dizisi “Dudullu Postası” için önceki akşam gala yapıldı. Trump Towers’taki gösterime dizi ekibi tam kadro katıldı.

“Masum”, “Sahipli”, “7 Yüz” ve “Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da” gibi nitelikli yapımlarla dikkat çeken dijital televizyon platformu BluTV, yeni projesi “Dudullu Postası”nı seyirciyle buluşturdu.

Çizer Serkan Yılmaz’ın yarattığı karikatür serisinden ilham alınarak hazırlanan, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak, Güven Kıraç, Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu ve Özgür Emre Yıldırım’ın rol aldığı dizinin ilk bölümü, dün akşam yayına girdi. 

Absürt komedi türündeki dizi için önceki gece bir gala yapıldı. Trump Towers Cinemaximum’daki galaya dizi ekibinin yanı sıra BluTV Genel Müdürü Aydın Doğan Yalçındağ da katıldı.

Gençler bana enerji katıyor

Geceye eşi Başak Kıraç’la katılan Güven Kıraç, “Biz diziyi çekerken çok eğleniyoruz, izleyiciye de geçer inşallah. Ortam çok keyifli. Gençler de pırıl pırıl, onlarla bir arada olmak bana enerji katıyor” dedi.

Serenay’ı örnek alıyorum

“Çok heyecanlıyım, şahane isimlerle çalışıyorum” diyen Hazar Ergüçlü, kendisine Serenay Sarıkaya’yı örnek aldığını söyledi: “Serenay’a bayılıyorum, onu örnek alıyorum. Çok iyi bir oyuncu.”

Hazar’la uyumluyuz

“Medcezir”den sonra ikinci kez Hazar Ergüçlü’yle aynı projede yer alan Taner Ölmez, partnerine övgüler yağdırdı: “Hazar’la uyumluyuz. Birbirimizi çok seviyoruz.”