Herkes onun gibi olmak istiyor, işte sırrı...

Herkes onun gibi olmak istiyor, işte sırrı...

Instagram'dan yaptığı seksi ve ötesi paylaşımlarıyla; Kardashian Ailesi'nin sansasyonlarını bile solda sıfır bırakan Emily Ratajkowski durmuyor. Gelin birlikte bu seksi modelin güzellik sırları nelermiş öğrenelim..

İlk olarak belirtmeliyiz ki: Emily, kahvaltı öğününde kendini mutlu etmeyi asla ihmal etmiyor! Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğunu çoktan farkeden ünlü model şunu söylüyor; "Her sabah Blacktop Coffee’ye giderim ve sade kahvemle mis gibi pastalardan yerim!” 

Öğle yemeklerinde ise tercihini daha hafif şeylerden yana kullanıyor. Bazaar’a verdiği bir röportajda şunları söylüyor: “Öğle yemeklerinde genellikle salata ya da sandviç yerim. Çekimlerde inanılmaz harika görünen açık büfe yemekler olsa da, kendimi kontrol etmesini biliyorum!” 

Zaman zaman kendisini ödüllendirmesini de biliyor. Ancak bu ödüllendirmeyi genellikle sabah öğününe denk getirmeye de özen gösteriyor. Pasta, cupcake, pancake gibi bol kalorili gıdaları kahvaltıda tüketiyor. 

Sürekli salata yiyen bir tip ise asla değil: Tam bir etoburum! Et yemeye gerçekten bayılıyorum. Sık sık salata yiyen biri değilim. Vücuduma hem enerji vermek hem de sağlıklı kalmak için aldığım besinleri dengeli tutmaya özen gösteriyorum.

O da tıpkı bizim gibi spora vakit ayırmakta zorlanıyor. Ancak bizden farklı olarak bunda zorlansa da, bir şekilde vakit ayırmayı başarıyor. “Birer gün aralıklarla spor yapmaya çalışıyorum. İnanılmaz yoğun bir egzersiz programım da yok, ya yürüyüş yapıyorum ya da sakinleşmek için biraz yoga!” 

Güzelliğinin sırrı sorulduğunda ise çok basit bir yanıt veriyor: ‘Uyku & Su!”"Su içmek konusunda kendimi asla sınırlamıyorum. Elime aldığım su bardağını dibini görmeden bırakmıyorum. Uyku mu? Onsuz asla olmaz!” 

Makyajını çıkarmadan yatağa girmeyen model "Ne kadar yorgun olursam olayım makyajımı çıkarmadan asla yatağa girmiyorum! Hatta çoğu zaman eve gelir gelmez ilk iş olarak makyajımı çıkarıyorum. Cildin hava alması çok ama çok önemli!” diyor.

"Kendimi belli bir diyete, spora, rutine uymak için sıkıştırmıyorum! Kendime zaman ve alan tanıyorum. Vücudumun ihtiyaçlarına göre hareket ediyorum sadece. Daha fazlası için kendimi sıkıştırıp mutsuz etmeye hiç niyetim yok. Siz de yapmayın, işe yaramaz zaten! Kendinizi ve vücudunuzun ihtiyaçlarını dinleyin yeter. Güzellik bunun ardından gelecektir!"