Hoşlandığı erkeği etkilemek için yemek yaptı...

Hoşlandığı erkeği etkilemek için yemek yaptı...

'Kızıl Serçe' filmi geçtiğimiz cuma günü Türkiye'den vizyona giren Jennifer Lawrence hoşlandığı erkeği etkilemek için yemek yaptığını açıkladı

Kızıl Serçe filminde başrolü Joel Edgerton ile paylaşan Jennifer Lawrence kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı. 

Yeni filminiz vizyona girdi, gişede bol şans! "Red Sparrow"la ilgili neler anlatmak istersiniz?

Film biliyorsun Jason Matthews’ün aynı isimli kitabından uyarlandı. Kitabı yazan kişi de gerçek bir CIA ajanı ve tüm kariyerini Amerika-Rus ilişkileri ile casusluk üzerine yapmış. Filmde hikaye ve karakterler kurgu olsa da filmden sonra daha önce hiç bilmediğim şeyler öğrendim...

Yönetmeniniz Frances Lawrence’a filmdeki çıplaklığı sorduğumda, sizin sınırlarınızı zorlamaya hazır olduğunuzu söyledi... Çıplaklık sizin için sınırları zorlamak demek mi yani?

- Öyleydi çünkü çok uzun yıllar filmlerimde seksüel olarak görünmek, vücudumu sergilemek istemedim... Bu durum beni rahatsız ediyordu. Bu filmi kabul etmeden önce beni endişelendiren bir sürü şey vardı. Kabul edersem her şeyi göze alıp çıplak sahneleri yapacaktım ya da filmde benim yerime başkası oynayacaktı. Çünkü o sahneleri yumuşatma ya da hikayeyi başka versiyonda anlatma opsiyonum yoktu.
Gelelim filmdeki aksanınıza...

- İlk defa bir filmimde yabancı aksanla oynadım. En iyi diyalog koçlarından birisi olan Tim Monach ile birlikte çalıştım. Tim, Rus aksanı ile konuşan birçok kadını buldu ve onları kaydetti. Çünkü aksan şehirden şehre, kişiden kişiye değişiyor. Sonra aradaki farkları anlatarak dinletmeye başladı.

Filmde bale de yapıyorsunuz. Eğitime ne zaman başladınız?

- Bale eğitimine filmden önce başladım çünkü çekimler başladıktan sonra en kısa çalışma saatimizin 12 saat olacağını çok iyi biliyordum. 4 ay eğitim aldım ama ne kadar eğitim alırsam alayım benim balerine dönüşecek bir yapım kesinlikle yok. Dansçıların zihinsel ve fiziksel disiplinini anlamaya çalıştım.

Yemek pişirmiyor musunuz?

- Komşum çok iyi yemek pişiriyor, genelde orada yiyorum. Kendim yemek pişirmeyi bilsem de yapmayı sevmiyorum. Ancak bir erkeği etkilemek istersem yemek yapıyorum.

Televizyon izlemeyi sevdiğinizi biliyorum. Ne izliyorsunuz bu aralar...

- Yemek odamı televizyon odası yaptım çünkü mutfak ile TV odası arasındaki mesafeyi yürümekten nefret ediyordum. Tüm evimi tembelliğime hizmet edecek şekilde yeniledim. İzlediklerimi sayarsam “Modern Family” ve “Veep” ilk aklıma gelenler...