İrem Derici: Ölürsem de zayıf öleyim

İrem Derici: Ölürsem de zayıf öleyim

Şarkıcı İrem Derici'nin bir deri bir kemik görüntüsünün arkasında bu istek mi yatıyor?

O Ses Türkiye yarışması ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen ve sonrasında da kariyerini hızlı adımlarla sürdüren İrem Derici, şimdilerde sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Geride bıraktığımız salı gününden bu yana Fulya’da bir hastanede yoğun bakımda yatan İrem Derici hakkında çok vahim iddialar ortaya atılmış olsa da bir süre sonra Derici’nin yakın arkadaşlarından iyi haberler gelmeye başladı.

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu İrem Derici’nin son zamanlarda arpa diyeti yaptığını ve besin ihtiyacını günde sadece iki bira içerek karşıladığını yazmıştı. Derici’nin kemiklerinin göründüğü aşırı zayıf fotoğrafları üzerinden anoreksiya hastalığına yakalanmış olabileceğine dair yorumlar yapılmış olsa da hastaneden yapılan ve ‘İrem Derici’nin şu anda ciddi bir sıkıntısı yok’ haberi yüreklere su serpti.

“ÖLÜRSEM DE ZAYIF ÖLEYİM”

Özellikle şöhret basamaklarını tırmanmaya başladıktan sonra görüntüsüne daha fazla önem vermeye başlayan İrem Derici ilk olarak yaptırdığı burun estetiği haberleriyle gündeme geldi. Göğüslerine silikon taktıran Derici bir yandan da hızlı bir şekilde kilo veriyor ve takipçilerini korkutuyordu. Özellikle spor salonundan paylaştığı fotoğraflarında tehlikeli bir şekilde zayıflamış olduğu dikkatlerden kaçmayan Derici hakkında yapılan bir açıklama onun zayıflığı bir çeşit saplantı haline getirdiğini gösterdi. Magazinci Esin Övet, İrem Derici hakkındaki iddiasıyla yoğun bakımda tedavi gören şarkıcının durumunun ne kadar tehlikeli olduğunu ortaya koydu. Bir haber bülteninde konuşan Övet, İrem Derici’nin kendisine ‘Ölürsem de zayıf öleyim’ şeklinde bir açıklamada bulunduğunu söyleyerek, Derici’nin yaşadıklarının biraz da kendi seçimlerinden dolayı olduğunun altını çizdi.