Işın Karaca: Sahte tıklarla işim yok

Işın Karaca: Sahte tıklarla işim yok

'Eyvallah' albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Işın Karaca, internetteki sahte tıklarla işi olmadığını belirtti. Demet Akalın ile barıştıklarını anlatan Karacak, "Biz zaten küsemiyoruz. Küseriz hemen barışırız. İlk adımı ben attım. Tuğrul ile evlenirken gelinliği Demet istedi diye giydim yoksa hiç öyle bir niyetim yoktu" dedi.

Radyo Trafik Marmara’da Emel Yalçın’ın sunduğu Ünlüler Trafik’te programının konuğu olan Işın Karaca, radyolarda yedinci ya da sekizinci sırada yer alan şarkılarının kendisine iş olarak geri döndüğünü belirterek, “Sahne yapıyorum, vergi ödüyorum
ve müzisyenlere para kazandırıyorum. Bir numara benim o zaman. Bu araştırmalara hiç inanmıyorum” dedi.

“Benim sahte tıkla işim olmaz diyen Karaca, şunları söyledi: “Bir dakikalık reklam üzeri de çalınma sayılıyor. Ben de reklam veririm, ben de bir numara olurum ama biz onlara başvurmuyoruz.”

‘DEMET’LE KÜSEMİYORUZ, HEMEN BARIŞIYORUZ’

Demet Akalın ile barıştıklarını ifade eden Karacak, “Biz zaten küsemiyoruz. Küseriz hemen barışırız. İlk adımı ben attım. Tuğrul ile evlenirken gelinliği Demet istedi diye giydim yoksa hiç öyle bir niyetim yoktu. Instagram’dan ‘Küseriz kavga ederiz ama ısrar etmese bu gelinliği giymeyecektim' yazıp hikayeye attım. Hemen barıştık. Zaten ikimizde neden küstüğümüzü bile hatırlamıyoruz” dedi.

‘ÇIKAN HABERLERE İNSAN OLARAK ÜZÜLÜYORUM’

Eski eşi Sedat Doğan’la ilgili çıkan haberlere insan olarak üzüldüğünü belirten Karacak, “Mia'nın aklı artık eriyor, her şeyi pedagog eşliğinde anlatıyoruz. Güçlü bir çocuk yetiştirdiğimi fark ettim. Ben sadece onu korumakla yükümlüyüm. Herkes yaptığının bedelini ödüyor. Allah annesine babasına sabır versin. Umarım gidip evlatlarını oradan kurtarırlar. Her zaman onun bana tekrar dava açma hakkını açık bıraktım çünkü bu hayattan kurtulup bir yere kendini kanalize edebilirse ve Mia da isterse seve seve görüşebilirler” açıklamasını yaptı.