Jessica Rabbit Türkiye'ye geliyor

Jessica Rabbit Türkiye'ye geliyor

Hayranı olduğu çizgi film karakterine benzemek için göz implantı ile göz rengini değiştiren, kaburgalarını aldırıp 40 cm bel ölçüsü ile korse takarak yaşayan Barbie bebek unvanlı, fenomen Pixee Fox, estetik için Türkiye’ye geliyor!

16 Haziran'da Türkiye'ye gelecek olan Pixee Fox büyük hayranlık beslediği çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzemek için sağ ve sol kaburgasından toplamda 6 adet kaburgasını aldırmış ve bu operasyon sayesinde bel çevresi ölçüsünü 40 cm ye indirmiş bir model. Son olarak göz rengini değiştirme kararı verip, gözlerine çizgi filmlerdeki canlı mavi renginde implant taktırdı. Hayaline kavuşmak için bugüne kadar toplamda 19 adet estetik cerrahi ameliyatı yaptıran Pixee Fox, tüm bu operasyonlar için 120 bin dolar harcama yaptığını söylüyor.

Kuzey Carolina'da yaşayan, İsveç asıllı modelin oldukça büyük bir hayran kitlesi ve takipçisi var. Sosyal medyada bir fenomen haline gelen canlı Barbie 200 bini aşkın takipçisiyle her yeni operasyonunu paylaşıyor. Hedefine ulaşmak için yaptırdığı operasyonlar arasında başta kaburgasını aldırma, meme büyütme, dudağa yağ transferi, burun estetiği, total yüz yenileme gibi estetik cerrahi girişimleri yer alıyor ve her uygulamayı ayrıntısıyla takipçileriyle paylaşıyor, sorulan sorulara itinayla cevap verip, deneyimlerini anlatıyor.