Jet Sosyete dizisinin genç oyuncusuna ilginç teklif: Çıplak piyano çalmasını istediler

Jet Sosyete dizisinin genç oyuncusuna ilginç teklif: Çıplak piyano çalmasını istediler

TV 8'in en çok izlenen dizisi olan Jet Sosyete'nin Melikesi genç yetenek Aslı Bekiroğlu son günlerde yıldızı parlayan genç oyunculardan birisi oldu. Aslı Bekiroğlu'na gelen dizi teklifi ise böylesi yok dedirtti.

TV 8 ekranlarına transfer olan ve reyting listelerinde son günlerde başarısını arttıran dizi Jet Sosyete'nin Melikesi'si Aslı Bekiroğlu'na gelen dizi teklifi şoke etti.

Dizi yapımcıları genç oyuncudan çıplak piyano çalmasını istedi.

İlk olarak sosyal medyada paylaştığı vine videolarıyla dikkat çeken ve daha sonrasında reklamlarda ve dizilerde rol almaya başlayan Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisiyle yıldızını parlatmaya devam ediyor.

Genç oyuncu Altın Kelebek’te ‘Yıldızı Parlayanlar Ödülü’ne layık görülen Aslı Bekiroğlu verdiği röportajda, ilginç bir itirafta bulundu. Bir film çıplak bir şekilde arp veya piyano çalmasının istendiğini anlattı.

Çıplaklık olayını yapamayabilirim. Mesela ilk dizime başladığım zaman bir film teklifi de almıştım. Filmde çıplak halde arp veya piyano çalmam istendi, kabul etmedim” diyerek dikkatleri üzerine çekti. 

Jet Sosyete’de büyük bir keyifle çalıştığını anlatan Bekiroğlu, komediden sonra bir de dramda ‘kötü kadın’ oynama isteğini de anlattı.