"Kadınlar beni kıskanıyor"

"Kadınlar beni kıskanıyor"

Sosyal medya fenomeni olan genç model, birçok kadının kendisini ölesiye kıskandığını söyledi. Sosyal medya sayesinde şöhrete kavuşan model, milyonlarca kadının kendisini kıskandığını ileri sürdü.

Kıvrımlı hatları nedeniyle Rus Kim Kardashian olarak nitelendirilen Anastasia Kvitko, Instagram'da milyonlarca erkek takipçisi olduğunu belirterek "İşte bu yüzden ben kadınlar arasında bir 'kıskançlık nesnesiyim'. Birçok kadın benim fiziksel görüntümü kıskanıyor" diye konuşuyor. 

Sevgilisi olmadığını ancak çok sayıda aday olduğunu belirten Kvitko, Kim Kardashian'a benzetilmesinin de gerçeği yansıtmadığını belirtiyor.Kvitko "Belki kıvrımlı ve dolgun hatlarım yüzünden Kardashian'a benzetiliyor olabilirim ama aslında ondan çok farklıyım. Ben Kim Kardashian'dan daha sportmen birn görünüme sahibim" diye konuşuyor.

Bebek yüzlü olmasının da kendisine avantaj getirdiğini belirten Kvitko "Üstelik hiçbir estetik operasyon geçirmediğim halde" diye sürekli tekrarlıyordu.Ancak bir süre önce ortaya çıkan eski pozları durumun hiç de öyle iddia ettiği gibi olmadığını gözler önüne serdi.

Eski fotoğrafları, Anastasia Kvitko'nun tepeden tırnağa estetik müdahalelerden geçtiğini gün ışığına çıkardı.  

Kıvrımlı hatlarıyla Instagram'da şöhret olan Rus asıllı model Anastasia Kvitko'nun aslında estetik mucizesi olduğu ortaya çıktı. Bu durumu sürekli yalanlayan genç kadının "karnında yağ birikmesini önlemek için" bulduğunu iddia ettiği yol da tartışma konusu oldu

Kim Kardashian'a benzetilerek ünlenen Anastasia Kvitko, dümdüz ve sıkı karnını da bu bölgeye yapıştırılan özel bir bandaja borçlu olduğunu belirtti. Kvitko, günde sekiz saat karın bölgesine yapıştırılan bu özel yakı sayesinde yağ yakımı sağlandığını ileri sürdü.

Bu bandın özellikle egzersiz sırasında kullanılmasının büyük fayda sağladığını iddia eden Kvitko yine de kimseyi inandıramadı. Çünkü herkes onun bedensel görüntüsünü estetik operasyonlara borçlu olduğu düşüncesinde.Herkese "Bu benim doğal görüntüm, estetik yaptırmadım" dedi ama durum hiç de öyle değilmiş.