Kazanın nedeni 'Deliryum' mu?

Kazanın nedeni 'Deliryum' mu?

Dün evinin merdivenlerinden düşerek hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu'nun kazadan bir gün önce katıldığı programda söylediği sözler kafaları karıştırdı. Kazanın ardındaki neden 'Deliryum' mu?

Ünlü modacı Kemal Doğulu, Beyoğlu’nda Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak’taki evinden dün akşam çıkarken merdivenlerden düştü. Ev sahibi tarafından kanlar içinde yerde bulunan Doğulu, Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Sanatçı dostları Kemal Doğulu’nun iyi olduğu söylerken, hastaneden ve ailesinden bir açıklama gelmedi. Kazadan bir gün önce Mesut Yar’ın programına katılan Doğulu, psikolojik açıdan yıprandığını ve ilaç kullandığını söylemişti.
“Deliryum aşamasına gelmiştim” diyen Doğulu’nun geçirdiği kazanın ardındaki neden bu durum veya kullandığı antidepresan ilaçlar mı henüz bilinmiyor.
“KADİR DOĞULU’DAN AÇIKLAMA: DURUMU CİDDİ”
Doğulu'nun sağlık durumuyla ilgili haberleri alan yakın dostları Demet Akalın ve Çağla Şıkel sosyal medyadan dostlarının durumuyla ilgili bilgi verirken, hastaneye koşan Şıkel, buradan yaptığı paylaşımda; “Kemalimiz gayet iyi hayati tehlikesi yok, sadece müşade altında. Rabbim şifa versin yanındayız kuzum” yazarak ünlü modacının sağlık durumu hakkında da bilgi vermiş oldu. Günün ilerleyen saatlerinde instagram hesabından paylaşımda bulunan Kadir Doğulu ise ağabeyinin durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek şu satırları paylaştı: “Abimin durumu ciddiyetini koruyor, dua edin” dedi.
60 KİLODAN 80’E ÇIKTI
Kemal Doğulu, kazadan bir gece önce Mesut Yar’ın programına konuk olmuş ve şunları söylemişti: “İki yıl boyunca yarışmadaydım ve çok yorgun hissettim. Mental olarak biraz balatalarım yandı benim. Doktora gittim. Doktor bana birkaç tane antidepresan verdi. Eski halimden 20 kilo fazlayım şimdi. 60 kiloydum 80 kilo oldum. Deliryum aşamasına gelmişim. 15 tane kadın var karşında ve çok güzel ifade ediyorlar onlar kendilerini. Bir erkek olarak kadınla muhattap olmanın çok tehlikeli sınırları var. İnce çizgiler var ve bunlara uymak zoruındayım. Sıkıldım artık. Kontrolden çıkmıştım.” Şimdi artık daha iyiyim. Gürbüz oldum. Normal insana döndüm. Bütün kadınlar ruhumdan birer parça aldılar. Hepsi teker teker koparttılar.

KİŞİNİN KENDİSİNİ KAYBETMESİ
Deliryum bir başka deyim ile kişinin kendisini özünde kaybetmesidir. Sürekli dönüşen duygularına bir anlam veremez. Muhakeme yeteneği zayıflar ve buna bağlı olarak konuşmada güçlük çekebilir. İleri boyutlarda kişi kim olduğunu nerede olduğunu zaman zaman hatırlayamayabilir. Deliriyumun iyileşme Sürecinde mutlaka zemininde oluşan psikolojik faktörler değerlendirilmelidir.” (Sözcü)