Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih arasındaki öpüşme krizinin nedeni belli oldu

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih arasındaki öpüşme krizinin nedeni belli oldu

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün arasındaki öpüşme krizinin nedeni ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi ise herkesi şok etti.

f3csm3kx0aai56u.jpg

DOĞUKAN GÜNGÖR VE SILA TÜRKOĞLU AŞKI KISA SÜRDÜ

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık
Şerbeti’nin başrollerinde yer alan Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun sevgili olduğu iddia edilmişti. Yine iddialara göre ikilinin aşkı kısa sürdü.

640xauto.webp

SETTE ÖPÜŞME KRİZİ

Bir süredir aralarının bozuk olduğu söylenen oyuncuların sette öpüşme krizi yaşadığı iddia edilmiş, Doğukan Güngör de bir yayında bu iddiaları doğrulamıştı.

Öpüşme krizinin ardından Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör dizi ekibiyle birlikte gittikleri Cannes Festivali'nde barıştı. Ünlü isimlerin sette yaşadıkları kriz ise başka bir oyuncudan kaynaklanıyormuş.

s-b7611f1587fb85caa8f3d60525b27f83f40aef9d.webp

KRİZİN KAYNAĞI ORTAYA ÇIKTI

Aramızda Kalmasında da yer alan habere göre; Sıla Türkoğlu'nun öpüşmeme krizinin arkasında o dönem birlikte olduğu Alp Navruz çıktı. Türkoğlu, Alp Navruz ile beraberken başrol arkadaşı Doğukan Güngör ile yakınlaşması ve öpüşmesi konusunda arızalar çıkıyormuş. Sıla Türkoğlu da bu gerginliği sete yansıtmış ve iki oyuncu arasında sorun çıkmış.