Kutsi attan düştü, hastaneye kaldırıldı!

Kutsi attan düştü, hastaneye kaldırıldı!

'Kalbimdeki Deniz' dizisinde rol alan Kutsi çekimler sırasında talihsiz bir olay yaşadı. Kutsi attan düştü, hastaneye kaldırıldı

Kutsi korkuttu! Şu sıralar 'Kalbimdeki Deniz' dizisinde rol alan Kutsi çekimler sırasında talihsiz bir olay yaşadı. Kutsi geçen haftalarda Feyza Çıpa ile olan ayrılığının kısa sürmesiyle gündemdeydi.

Kutsi, barış haberini Instagram sayfasında fotoğrafın altına "Çatlamış kayaların arasından çiçek yeşerten Allah, kırılmış hayallerinin içinden ne güzellikler çıkartır... Mesela yaslandığın omuzda yaşlanmak...Mesela hayal kadar güzel... Mesela gerçek kadar kalıcı..." notunu düşerek duyurmuştu.

NE OLMUŞTU?

Kutsi, 2008'de nikah masasına oturduğu Sinem Bayraktutar'ı 'Huzur Sokağı'ndaki partneri, 'Miss Turkey 2007' üçüncüsü Feyza Çıpa (32) ile aldatmıştı. Çift kızları Ceylin Ada ve Lila'ya rağmen Temmuz 2015'te boşanmıştı. Feyza Çıpa 'yuva yıkan kadın', Kutsi 'ihanet eden adam' suçlamasından kurtulmak için 2.5 yıl birlikte görüntü vermedi. Kutsi ve Feyza Çıpa'nın ayrılık nedeni ise Feyza'nın evlenmek istemesi ve Kutsi'nin istememesiydi. (Posta)