Memet Özer kız arkadaşını işte böyle sakladı!

Memet Özer kız arkadaşını işte böyle sakladı!

Model Tülin Şahin’in eski eşi Memet Özer Etiler'de kumral bir güzel ile görüntülendi. Mekandan tek başına ayrılan Mehmet Özer, "Görmezden gelin” derken, kumral güzelse yüzünü kapatmaya çalıştı

Model Tülin Şahin’in eski eşi Memet Özer, önceki akşam Etiler'de, kumral bir güzelle baş başa yemek yedi.

Kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince mekandan tek başına ayrılan Mehmet Özer, “Herhangi bir şey yok.Görmezden gelin” diye konuştu.

Ardından mekanı terk eden kumral güzelse yüzünü kapatmaya çalışarak “Annem görürse beni keser.Çekmeyin beni” dedi.

Şef aşçı Memet Özer 2005’te evlendiği model Tülin Şahin ile 2017 mayıs ayında boşandı.Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Memet Özer'in ayrılığı hakkında ortaya atılan iddialar şöyle:

İlk olarak Tülin Şahin'in Memet Özer'in çocuk isteğine, ''Vücudum deforme olur'' diyerek karşı çıkması neden olarak gösterilmişti.
Daha sonra ise Tülin Şahin ve televizyoncu Mehmet Özer hakkında şok bir iddia ortaya atılmıştı.

İddiaya göre Mehmet Özer'in alkol sorunu, bu evliliği boşanma kararına götürdü. Memet Özer'in hemen hemen her gün alkol aldığı ve eşi Tülin Şahin'in bu durum karşısında ne yapacağını bilemediği için boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

'BEBEK YÜZÜNDEN BOŞANMADIK'

Tülin Şahin, ''Bebek yüzünden mi boşandınız?'' sorusuna “Biz ayrılmak için evlenmedik. Bebek için de boşanmadık. Öyle olması gerekiyordu” yanıtını vermişti.

Mehmet Özer de Cumartesi Postası'nda Canan Danyıldız'a verdiği röportajda benzer ifadelere yer vermişti.Mehmet Özer, "Ne alkol sorunu ne ihanet ne de çocuk yapma problemi...

Gerçi son yıllarda Tülin de çocuk istiyordu ama olmadı. Bunların hiçbiri doğru değil. Metal yorgunluğu yaşıyorduk.

Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık." şeklinde konuşmuştu.