Merhum oyuncu Arda Öziri'nin sevgilisi tepki çekti

Merhum oyuncu Arda Öziri'nin sevgilisi tepki çekti

Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran Arda Öziri'nin hayatını kaybetmesinin 40'ıncı gününde sevgilisi Vildan Örnek doğum günü partisi verdi. Örnek'in bu davranışı Öziri'nin bazı arkadaşları tarafından hoş karşılanmadı.

Oyuncu Arda Öziri, 27 Mayıs’ta geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayata gözlerini yummuştu. Öziri’nin 6 yıllık sevgilisi Vildan Örnek, acısını sosyal medya hesabında paylaştığı “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun, bir gün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan…#ardaöziri” satırları ile dile getirmişti.

40 GÜN SONRA EĞLENCE

Vildan Örnek, önceki akşam yeni yaşını kutladı. Eski sevgilinin, Arda Öziri’nin ölümünden 40 gün sonra organize ettiği dansözlü doğum günü partisi, Öziri’nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak’ın tepkisini çekti.

“HEPİNİZİ SİLİYORUM”

Partiye katılan oyuncuya yakın isim Cengiz Çolak tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Bu fotoğrafta gördükleriniz Arda’nın kız arkadaşı ve en yakın gördüğü dostları… Ben bu adamın kırkının duasını dün yapmışken, maalesef sevgilisi çalgılı doğum gününü kutluyor. Vildancığım! Her sene doğum günün oluyor, bari biraz daha sade yapsaydın. Olan gerçekten ölene oluyormuş. Hepinize yazıklar olsun. Hepinizi siliyorum, hayatınızda başarılar diliyorum. Umarım ömrünüz uzun olur”