Meryem Uzerli, ‘Bolluca Çocuk Köyü’nü ziyaret etti

Meryem Uzerli, ‘Bolluca Çocuk Köyü’nü ziyaret etti

Lifetime TV, temel hakları ellerinden alınan çocuklara ikinci şans sunmak üzere eğitim, konaklama, rehabilitasyon ve yaratıcılık konularına odaklanan 'Lifetime İkinci Şans Projesi'ni Ekim 2017’de ses getiren bir lansman ile kamuoyuna duyurdu.

Koruncuk Vakfı ile işbirliği yapılan projede amaç; çocuklara elle tutulur bir kaynak üretmek ve ülkemizde konu ile ilgili farkındalık yaratmak…

Proje, tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde yayın yapan dünya devi A&E Network'ün kanallarından birisi olan Lifetime TV'nin ev sahipliğinde “Variety Power of Woman Awards” etkinliğinin bir parçası olarak konumlanıyor.

Projenin yüzü, ünlü oyuncu Meryem Uzerli ile iş hayatında güçlü, başarılı aynı zamanda yaptığı hayır işleri ile fark yaratan, projenin sahibi MCD Medya ve Lifetime TV Türkiye Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, Koruncuk Vakfı Yöneticisi Berrin Yoleri ile birlikte hafta sonu Koruncuk Vakfı Bolluca Çocuk Köyünü ziyaret etti.

Projenin gelişimi ile ilgili köy yöneticilerinden bilgi alan yetkililer daha sonra evleri gezerek çocuklarla keyifli vakit geçirdiler.