'Müzik dünyasının imamı'na sosyetik sevgili

'Müzik dünyasının imamı'na sosyetik sevgili

Şarkıcı Mustafa Ceceli, 9 yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem Hanım’dan geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. Ünlü popçunun, yeni aşkı olduğu iddia edilen Selin İmer ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mustafa Ceceli, sosyetenin havalı güzellerinden Selin İmer ile aşk yaşıyor. magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın yankıları sürerken, ikilinin samimi fotoğrafları dikkati çekti.

34 yaşındaki Selin İmer, bugüne kadar ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti. 

BİRLİKTE AMERİKA’YA MI GİTTİLER? 

İkilinin, dün sabah 06.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı’ndan ABD’ye uçtuğu ileri sürüldü. Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in, haklarında yapılan haberlerden bir süre uzak kalmak istedikleri iddia edildi.

"BİRBİRİMİZİN TARZINI BEĞENMİYORDUK"

Mustafa Ceceli, Sinem Hanım'dan boşanma nedeni olarak, "Birbirimizin tarzlarını beğenmiyor olmamız huzursuzluğa neden oluyordu. O huzursuzluğu bir türlü aşamadık. Boşanmamızın nedeni sadece ve sadece geçimsizliktir. Eşim dünyanın en mükemmel insanıdır. Neyim varsa eşimindir. Maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım. Kanunlar onu ne kadar koruyorsa ben iki katı koruyacağım. Aile bütünlüğümüzü bozmayacağız" açıklaması yapmıştı.