Nasıl yatabildiniz böyle!

Nasıl yatabildiniz böyle!

İki ünlü modelin yemek masasında çırılçıplak yattığı bu poz olay yarattı.

İki ünlü model bir çekim için çırılçıplak yemek masasına uzandı ardından da büyük gürültü koptu. Hem fotoğrafı çeken ünlü hem de iki model sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.  Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, bu kez takipçilerini kızdırdı. Alaş'ın Vogue dergisinin İtalya baskısı için çektiği bu poz tartışma yarattı. 

Poz için Bella Hadid ve Taylor Hill ile paylaşan Alaş,iki ünlü modeli çıplak vaziyette yemek masasının üzerinde konumlandırdı. Hadid ve Hill'in etrafını ve üzerini yiyeceklerle kapatan Alaş, bu pozu Instagram sayfasında paylaştı.
İşte ondan sonra da hem Türk hem de yabancı takipçilerinden ardı ardına eleştiriler geldi. 

Bir Türk kullanıcı "Kusura bakma ama bu poz olmadı" yorumunu yaparken bir başka takipçisi de "Bu kadınların kendilerini böyle bir seks objesi haline dönüştürmesi çok yazık" diye yazdı.  Mert Alaş'ın bir başka takipçisi de kızgınlığını "Nimet ne hale gelmiş kimse de tepki göstermemiş" diyerek ifade etti.

Alaş'ın takipçileri genellikle "Bu pozda estetik olan hiçbir unsur görmediklerini, kadın bedeninin bu şekilde kullanılmasından rahatsız olduklarını" belirtti. Yemek masası pozunda yer alanlardan biri Taylor Hill. 25 yaşındaki Amerikalı model bugüne kadar birçok ünlü markanın tanıtım yüzü oldu.Pozda yer alan diğer model Bella Hadid ise son dönemin en gözde modellerinden biri. Her iki model de bu pozu Instagram sayfalarında paylaşmadı.